Kyllä tuli loma tarpeeseen, enkä edes heti sanoisi että sitä oli riittämiin. Tein nimittäin viime hetkille ennen maallelähtöä tätä.

Viime aikoina on muutenkin tuntunut siltä, että aika ei riitä mihinkään. Että nyt olikin mahtavaa tehdä kaikkea kivaa!

Juoksemassa kävin joka päivä, alkoi nimittäin marrasputken muistot siinnellä kultaisina mielessä! Mutta juokseminen oli kyllä aika kamalaa. Ei kulkenut yhtään, paitsi pari sekuntia aina välillä, joina sitten rupesin sekoilemaan että haluan taas juosta päivittäin... 

Joku uusikin harrastus kuumottelisi. Katsoin telkkarista Wipe Outia, missä pyritään selviytymään pyörivillä vaahtomuovivempeleillä täytetystä radasta tippumatta veteen. Jotain sellaista! Onko tuommoista lajia olemassa, edes sinnepäin? Parkour? Aikuisten telinevoimisteluradat?

Juoksukunnon kanssa olivat muutkin voimat aika lailla ottaneet hatkat. Ilmajooga on mahtavaa, mutta ehkä sitä olisi hyvä tehdä jotain muutakin.

Slackline-"kunto" sen sijaan kehittyi mystisesti ilman harjoittelua. Viime kerralla meni yllättävän hyvin ja nyt melkeinpä paremmin! Opin kääntymään ja sain jopa (kauhealla paniikilla) otettua askeleenkin kääntymisen jälkeen! Haaveenani on pystyä pyörimään ympäri pitkin nauhaa. Jonain päivänä...

Parhautta oli myös päästä jorpakkoon useampaan otteeseen. Kävin oikein parissa eri avannossa. En oikein käsitä miksi, mutta tykkään siitä hulluna! Ennen pulahdusta aina miltei pelottaa, mutta sitä haluaa takaisin lähes saman tien kun on noussut vedestä. Ehkä pitäisi enemmän tehdä sitä Helsingissäkin. Rannathan ovat auki, ei kai sitä saunaa tarvitse?

Vähän liian lyhyeltä tämä loma tosiaan tuntui, mutta se kannattaa varmaan ottaa vihjeenä siitä, että tunkee arkeen vaikka väkisin niitä juttuja, mistä tykkää. Ja etsii niitä lisää. Semmoisen linjan meinasin tässä ottaa! 

***

My Easter holiday was much needed and really nice. I need more of old and new nice stuff to my everyday life.

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012