Kelpaisiko henkilökohtainen ohjaus ja tsemppaus sekä sinulle räätälöity treeniohjelma? Hienoa! Personal trainer -opintoni ovat nimittäin edenneet siihen vaiheeseen, että tarvitsen harjoitusasiakkaan! Ehkä se olet sinä?

Harjoitusasiakkuuteen kuuluu asiakkaan tavoitteiden mukainen treeniohjelma kahdeksan viikon ajaksi, ohjatut harjoitukset ja ravinto-ohjausta sekä tukea ja neuvontaa. Asiakkuuteen sisältyy myös kuntotestit alussa ja lopussa sekä halutessasi kehonkoostumus- ja kehon ikä -mittaukset Trainer4you:n tarjoamaan edulliseen hintaan.

Tässä mitataan optimaalista korkeutta tangolle.

Koska kirjoittelen koko opiskeluprosessistani tänne, postaan myös harjoitusasiakkuudesta. Tämän takia toivoisin löytäväni asiakkaan joka suostuu esiintymään postauksissani. Anonyyminä totta kai, mikäli et erityisesti halua nimeäsi ja kasvokuviasi mukaan. Mutta jos tulostesi ja mittojesi esittely anonyyminäkin tuntuu ikävältä ajatukselta, niin voimme palata asiaan sitten myöhemmin kun olen valmistunut!

Tässä etsitään vatsalihaksia.

Tämän lisäksi toivon asiakkaalta mahdollisuutta ja intoa sitoutua harjoitteluun vähintään kahdeksan viikon ajaksi - toki voimme jatkaa tämän harjoitusosion jälkeenkin. Voit olla kuntoilija tai vasta liikuntaa aloitteleva. Tapaamiset ovat Helsingissä, joten sinun tulisi joko asua täällä tai matkustaa paikalle omalla kustannuksellasi niitä varten. Ideaalia olisi, jos voisit tulla tapaamisiin arkisin keskellä päivää. Treenit aloittaisimme mahdollisimman pian!

 Me tässä jo aika tuskaisina odottelemme, että kuvaaja saisi kameran toimimaan. Jos taas sinun fiiliksesi on kuin taustalla olevalla miehellä, laita ihmeessä viestiä!

Lähetä minulle pikaisesti sähköpostia fitnessfuhrerblogi (ät) gmail.com, ja kerro pari lausetta tilanteestasi ja tavoitteistasi. Sen jälkeen otan sinuun yhteyttä ja kerron tarkemmin harjoitusasiakkuuden sisällöstä, aikataulusta ja kustannuksista!

Lue lisää Trainer4you:n personal trainer -koulutuksesta.

Osallistun personal trainer -koulutukseen Trainer4you:n kustannuksella.

Kommentit (3)

buy cialis doctor online
4/3 | 

I was recommended this blog by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about
my problem. You're incredible! Thanks!

Suvi K.
5/3 | 

Miksi oi miksi nämä kaikki kivat jutut ovat Helsingissä? !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012