Ajattelin hommata Lidlistä Darth Vader -joulukalenterin. Ajattelin liian pitkään, ja jäin ilman. Voima ei ollut kanssani (vai oli?). Kyllä surettaisi, jollei tiedossa olisi jotain vielä hienompaa, nimittäin Teräsmeduusojen FITSPO-joulukalenteri!

Luvassa on motivaatiota, inspiroivia lauseita, hehkeitä ja sporttisia naisia sekä tietysti KALJAA! Innostuitko? No niin innostui Dimitrikin!

Koska Dimitri on niin innoissaan, että alkaa melskaamaan heti, kun tämän sivun avaa, poistin videon. Käy katsomassa se täältä!

Teräsmeduusojen FITSPO-joulukalenteri 1.2. alkaen Teräsmeduusojen Facebook-sivulla sekä Instagramissa tunnisteella #teräsmeduusat. Nyt tuli joulu!
 
P.S. Jos sinulla on ylimääräinen Darth-kalenteri tai olet niin joulumielellä, ettet välitä ettei kalenterisi oikeastaan ole ylimääräinen, otan sen mieluusti vastaan!
***
The best Advent calendar is the one that is filled with motivation, hot chicks & beer, don't you think!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012