Kun kerran olen tällainen reipas ulkoilmaihminen, lähden reippaiden ulkoilmaihmisten tapaan huomenna aamulla partioleirille. Enkä mille tahansa leirille, vaan Partiomestari 2014 -kilpailun meininkeihin ja kuvauksiin.

APUA.

Siellä ollaan metsässä yö! Kellarista löytyi roskalavalta kaivettu makuualusta, otin sen aikoinani talteen siksi, että jos vaikka tulee sellainen tilanne eteen, että pitää lähteä metsään yöksi. Varo mitä toivot ei olekaan ihan turha neuvo! Makuupussin mielestäni omistan, mutta en löytänyt sitä. Sääennusteen mukaan yöllä on miltei 20 astetta, ehkä pärjään ilman? Pärjäänkö?

Metsässä yöpyminen ei ole ainoa huoli. Muodostan vartion Endorfiinikoukussa-blogin Elinan kanssa, ja joudumme kaikenlaisten kiperien tehtävien eteen. Kuten säveltämään, sanoittamaan ja esittämään nuotiolaulun (mistä en ihan tosi selviä, jos olet kuullut minun laulavan niin tiedät mistä puhun), jollekin suorastaan kauhistuttavalle puiden latvuksien tasolla kulkevalle radalle ja suunnistamaan erämaassa. Että voi olla että tämä on viimeinen päivitykseni.

Siitä huolimatta, tai siinäkin, että selviän kunnialla takaisin, voitte seurata siinä oikeassa Partiomestari-kilpailussa kisaavien vartioiden mittelöä TV2-kanavalta alkaen 1.9.:

Viime syksyn hyväntuulisin tv-sarja Partiomestari saa jatkoa syksyllä, kun uudet partionuoret vastaavat entistä suurempiin haasteisiin tv-yleisön edessä. Ohjelmassa tarpojaikäiset, eli 12–15-vuotiaat nuoret kisaavat erilaisissa yhteistyö- ja selviytymistaitoja vaativissa partiotaitotehtävissä. Ohjelma on suunnattu kaikenikäisille – ei vain nuorille.

Partio pyrkii opettamaan lapsille, nuorille ja aikuisille toisen ihmisen ja luonnon kunnioittamista sekä avarakatseista suhtautumista maailmaan ja elämään. Partiomestari pyrkii tuomaan näitä arvoja esiin myös television kautta.

Ai et ymmärrä mikä pelottaa? Katso tämä mieletön suspense-traileri:

Kädet hikoaa ja pulssi nousee pelkästä katsomisestakin. Siis näyttäähän tuo hauskalta jos on reteä ja iloinen nuorison edustaja, mutta minä olen raihnainen ja kestohätääntynyt täti-ihminen!

Saa nähdä tuleeko uni silmään yöllä... Saati seuraavana yönä, siellä käymättömillä korpimailla!

P.S. Saatan päivittää tänne kuulumisiani metsästä jo perjantain tai lauantain aikana, mutta varmimmin pysyt kärryillä kun seuraat instassa @fitnessfuhrer.

***

I'm not much of a girl scout, since I kinda fear everything outdoors. But I'm off to a scout camp tomorrow, let's see what happens!

Kommentit (3)

Lodepode
4/3 | 

Just muutaman yön partioleirillä nukkuneena suosittelen makuupussin mukaan ottamista. :) Yöt on kuitenkin viileitä ja kosteita, niin on mukava kääriytyä omaan makuupussiin. Partiomestarihypetystä on tullut seurattua nyt tiiviisti somesta, hauska nähdä tuleva ohjelma. Pääsettekö tekin mukaan telkkariin asti?

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
5/3 | 

Makuupussia ei löytynyt, mutta tuotannon porukalla ehkä on...
Voi olla että mekin näytään, mutta ohjelma on kuitenkin noista nuorista eikä meistä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012