Tiedätkö sen tunteen, kun on menossa nukkumaan ja makaa sängyssä silmät kiinni ja vain hymyilee? Sitten huomaa, että hymyilee, ja hymyilee vielä enemmän eikä voi nukkua, ja miksi nukkuisikaan kun pitää hymyillä.

Tiedätkö sen tunteen, kun ajattelee olevansa tietynlainen ja onkin, mutta on silti kaikkea muuta? Sen, kuin löytäisi kujia ja kukkivia sisäpihoja sen nurkan takaa, minne ei koskaan ole tullut katsoneeksi. Ja sen, kun tajuaa, että kaikki tämä on ollut täällä ihan koko ajan?

Tiedätkö sen tunteen, kun pelkää tippuvansa, ja tippuu, ja se on parasta mitä voi tapahtua? Että se on jotain, minkä pitää tapahtua?

Tiedätkö sen tunteen kun ensin on ilmaa ja ääniä, ja seuraavassa hetkessä ei ole kumpaakaan, pelkkä viileä-suhina-sinisyys?

Tiedätkö sen tunteen, kun nousee pintaan ja on kuin puhdistunut syvemmältä minne vesi voi yltää? (Olen varma, että tämä on se syy, miksi uskonnoissa ihmiset kastetaan.)

Tiedätkö sen tunteen, kun seisoo kesäyössä ja hampaat kalisevat kylmästä, mutta se on ihan sama, koska on kesä ja yö ja on lämmin vaikka on kylmä ja elämä on tihentynyt juuri siihen missä seisoo?

Tiedätkö sen tunteen, kun katsoo hyppytornista käsi kädessä loikkivia teinejä ja teinien kiljupönttöä uima-altaan reunalla ja on yhtä aikaa epämääräisesti surullinen siitä, että ei ole enää teini ja epämääräisesti kiitollinen siitä, että ei ole enää teini?

Tiedätkö sen tunteen, mikä syntyy kun tajuaa, että ei ole hypännyt kenenkään kanssa käsi kädessä veteen kahteen vuosikymmeneen?

Tiedätkö sen tunteen, kun ojentaa kätensä tuntemattomalle ja päättää vastoin kaikkia tapojaan luottaa?

Minä tiedän.

Minä tiedän, koska sanoin kyllä, kun minulta kysyttiin tulisinko mukaan virittelemään slacklinea uima-altaan päälle ja kävelemään siinä ja tippumaan altaaseen.

Jos sinulta joskus kysytään samaa, vastaa kyllä. Kyllä! KYLLÄ!

***

Waterlining. Even more awesomeness than slacklining. Oh how I loved it!

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Tuo slackline kuulostaa niin hyvältä vempeleeltä, jokohan se pitäisi tilata...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla