Olen jotenkin ihan sitä mieltä, että ulos pitäisi jo voida lähteä kesävaatteissa ja sitten palelen ihmeissäni sporapysäkillä kun onkin vielä vilakkaa. Mutta tiedättekö missä ei ole? 

Biitsillä. Isolla alkukirjaimella.

Olin viikonloppuna työpaikan pikkujouluissa (kyllä kyllä...onko jotenkin ihme että olen sekaisin vuodenajoista!) Biitsi Areenalla pelaamassa beach volley:a eli rantalentopalloa. Lämpötila oli mukavat 26 ja varpaiden alla valkoista hiekkaa. Kelpasi!

Peliin saimme ohjeistuksen eri lyönneistä ja niitä treenattuamme pääsimme ihan pelaamaankin. Tosin lyönnit olivat hieman hakusessa ja itse peli yltyi välistä twerkkausbattleksi. Sääntöjäkin keksittiin aina tarpeen mukaan uusia!

Sekä kivan puuhan että kesänkaipuuseen rantalentis oli aivan omiaan. Jälkipelit käytiin ensin skumppalasien äärellä ja sitten saunassa.

Saimme myös mukaan oman pallon, joten meno jatkunee kesällä Hietsussa. Kunhan se kesä nyt nopeaan tulisi!

 

P.S. Jos laji kiinnostaa, niin Biitsillä pääsee pelaamaan sekä omalla porukalla että beach volley -kursseilla.

​***

I went to play beach volley and it was so much fun! Sand underneath your feet, warmth, friends...what more could you ask?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012