Niinpä! Voi että harmittaa kun tajuaa, että se olikin vain unta, enkä vieläkään taivu kuin kumieukko. Kuva Leen Isabel, julkaistu taiteilijan luvalla.

Käy tsekkaamassa Isabelin Pole Dancing Adventures -sarjakuvablogi, tuttuja tilanteita jokaiselle tankoilijalle.

***

It is always disappointing when this happens. I'm so happy dreaming split succes! Yeah there's probably something wrong with me but Leen Isabel's Pole Dancing Adventures -blog proves I'm not the only one.

Kommentit (2)

honeychile
3/2 | 

Ahaa, en ole ainut joka näitä unia näkee! :D Mulla vielä lisäksi se, että aina niissä unissa pohdin pitkään että mikä tässä nyt muka oli niin vaikeaa, senkun taivuttaa vaan. Terv. nimim. 4 kk joogaa 3x/vko eikä vieläkään kämmenet menee lattiaan eteentaivutuksessa

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Hahaa, ilmeisesti on yleistäkin! Mullakin on tuota "miksi en ennen muka ole pystynyt, kun tämä kerran on näin helppoa!". On kyllä niiiiin paha pettymys aina herätä!

Mä kyllä saan kämmenet lattiaan ihan ok, mutta kaikki sellaiset venytykset, jossa lonkan pitäisi joustaa, ei vaan mene :/ Ja sit tuntuu, että jotkut venyy ihan tuosta vaan, ei ole reilua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012