Kirjoitin tänään pari viestiä, joita ei ollut ihan helppo lähettää. Olin kanittanut päätöstä pari viikkoa, mutta nyt oli sanottava, mitä mieltä oikein olin. Mietin pitkään, mikä on järkevää ja mikä ei. Mietin pitkään, mitä oikein haluan ja minne olen menossa.

Ratkaisu ei ollut helppo. Eivät tällaiset koskaan ole. Järki sanoo toista ja sydän sanoo toista, ja lopulta on niin sekaisin, että ei tiedä kumpi sanoo ja mitä.

Is it right to feel this way?/ Will I be happy one day?

No, nyt valinta on tehty ja sen kanssa on elettävä.

Ensimmäinen viesti: Juoksen Helsinki City Traililla 21 kilometriä. Olin jo naputtamassa että 12 km, mutta sormeni eivät totelleet vaan laittoivat numerot toisin päin.

Let your body decide where you want to go/ High or low, fast or slow

Toinen viesti: Juoksen Vantaan maratonilla kokonaisen. Nyt lauantaina. Parin päivän päästä. Voi hyvä ihme. No, johan tässä meni kaksi kuukautta. Alkoikin olla ikävä.

I don't know if I'm ready/ But everything must be unsteady

Tällä mennään. Saa nähdä mitä käy. Olenko joskus sanonut, miten rakastan sitä, että en yhtään tiedä, mitä tuleman pitää?

Let your body decide where you want to go/ High or low, fast or slow.

***

It seems there's some running that needs to be done.

Kommentit (3)

poppis
4/3 | 

Lykkyä pyttyy huomiselle maralle! Olen hengessä mukana, vaikken pääsekään itse paikanpäälle juoksentelemaan. Peijooni, kun kaikkien juoksuhäppeninkien pitää olla lauantaisin. 

ps. Tuo viestivahvistuksen kyssäri "Kirjoita seuraavat numerot yhteen: neljä viisi kaksi" on yllättävän vaikea. Kirjoitin taas "neljäviisikaksi" ja ihmettelin kun ei futaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012