Ei ole oikein tullut juostua viime aikoina. Silloin harvakseltaan kun olen saanut lähdettyä, on ollut aika kamalaa, varmaan juuri siksi, että lenkit ovat jääneet vähemmälle. Tänään olin kuitenkin reipas ja juoksin töistä kotiin.

Melko alkumatkasta huomasin jyrkän ylämäen, ja ainoa asia mitä tuli mieleeni oli tämän päivän paras juttu on se, ettei minun tarvitse juosta tuota mäkeä ylös! Kuitenkin hetken päästä keksin, että jos menisinkin toista, pidempää reittiä. Kyseinen reitti tarkoitti mäen suuntaan kääntymistä, ja itsellenikin yllättäen päätin lähteä sille. Enkä ainoastaan juossut mäkeä ylös, juoksin sen ohittaen hyytyneet, tsygiään taluttavat pyöräilijät.

Se oli päivän paras juttu!

Juokseminen on niin kuin hevi ja pizza. Paskimmillaankin parasta.

Lisää hilpeitä motivaatiokuvia Runner's Worldin sivuilta. Näiden sattuminen eteeni tänään ei ollut hullumpi juttu sekään.

***

Running is like heavy metal and pizza. When it is bad, it's still good.

Kommentit (9)

Lii
10/9 | 

Yritän muistaa tämän lauantaina, jolloin aion pyristellä ekan puolimaratonini läpi.

Henkinen valmistautumiseni on ollut luokkaa "Minä. En. Keskeytä." että katsotaan, missä välissä tulee itku.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
11/9 | 

Hämeenlinnassa siis? Mullekin oli juuri tullut sähköpostiin kuitti maksetusta osallistumismaksusta puolikkaalle :P Ite kun ajattelin kymppiä, oon treenannut niin vähän että kauhistuttaa :D Sekä se +25 sääennuste kauhistuttaa myös!


Hyvin se menee, itket sitten maalissa. Ilosta.

Lii
12/9 | 

Siellä! Olen se urpo, joka juoksee korisshortseissa. Mutta apua, mä en oo saanut kuittausta, aaaagh. (Tosin nimeni löytyi ilmoittautuneiden listalta, joten ehkä ei mennyt pieleen sittenkään ja voin lakata stressaamasta. Tästä asiasta siis.)

Muakin jänskää keli. Mutta sovitaan, että itkut liittyy vain iloon :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
13/9 | 

Siis toi kuitti tuli mun mieheltä, joka oli ilmoittanut meidät. Ilmoittautuminen tehtiin niin myöhään, että se lähetti mulle kuitit tulostettaviksi (ja mä kun ajattelin, että olisin päässyt sluibaamaan tästä...tai juoksemaan vaan kympin!). Että ei hätää :D


Ja hienoa, ehkä nähdään siellä! Onko sulla jotain aikatavoitetta?

Lii
14/9 | 

Kyllä, tavoittelen maaliinpääsyä ennen kuin järjestäjät pakkaavat tavaransa ja lähtevät kotiin :D Sen nyt sentään pitäisi onnistua, kun juoksevat sen maratonin siinä päätapahtuman eli puolikkaan rinnalla.

Mä tulen nykimään hihasta ... no, ööö, tökkimään sua ujosti olkapäähän jos tunnistan. Se ois niinku fanitapaaminen sitten. Mutta älä huoli, en mä siinä hyperventiloidessani mitään huomaa kuitenkaan :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
15/9 | 

Juu, eiköhän se onnistu, olisko se maksimiaika ollut 6 tuntia? Kai puolikkaan siinä ajassa vaikka kierii :D Ite toivon, että olisin maalissa ennen 2:30, mulla on viime aikoina ollut niin hitaat lenkkivauhdit ja niin vähän treenejä että mistään kahdesta tunnista on ihan turha haaveilla.


Jee (vai hui?!) fanitapaaminen jopas nyt :D Mäkään en kyllä koskaan näe missään mitään, Naisten kympilläkin yritin bongailla lilyläisiä, mutta enhän mä ketään huomannut vaikka ihan vierestä hiippasin...ja niitä oli sentään joku 10 tyyppiä!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
16/9 | 

Yritin bongailla sun sortseja, mutta en tainnut onnistua. Mutta mikäli arvailin tuloslistan kohdalla oikein, niin selvisit maaliin saakka? Miten sujui, miltä tuntui?

Lii
17/9 | 

Hyvin arvailtu, selvisi! Oli tosi rankkaa, paljon rankempaa kuin olin kuvitellut - helle ei totisesti auttanut.

Aika oli aika huono, mutta sillä ei ollut väliä. Oli ihanaa päästä maaliin, ja siellä tuli tosiaan itku :)

Näpyttelin pidemmänkin raportin omaan blogiini. En saa linkkiä tähän puhelimella tietenkään, mutta löytyy täältä: pudonneitaomenoita.blogspot.fi

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
18/9 | 

Joo, helle oli tosi paha kyllä. Mullakin tämä oli toiseksi huonoin aika (virallisella puolikkaalla) ikinä...tosin ei se kaikki kuumuuden piikkiin mene :P


Hienoa että selvisit maaliin, käyn kurkkimassa blogisi puolella vielä! Mulla tulee autopilotilla raportti kohtapuoliin (vaikka olisin tietysti voinut julkaista sen suoraankin nyt kun kerran tänne tulin :D).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla