Oho, on jo keskiviikko (vai torstai, olen ihan sekaisin päivistä?)! Jäi katsastelematta viime viikko tuossa maanantaina, niin kurkataan nyt.

Vähän vaivasi pieni flunssa, joten maanantai ja tiistai menivät lepäillessä.

Keskiviikkona kävin salilla, ja ohjelmassa oli (tai siis mulla mitään ohjelmaa ole, kunhan hengaan siellä) noin 40 minuttia tsygäilyä ja noin 20 minuuttia crosstrainerilla steppailua. Lisäksi vielä puoli tuntia salitreenailua ja parikymmentä minuttia venyttelyä.

Perjantaina juoksin 50 minuutta ja tein noin 20 min kestäneen HIIT-lihaskuntotreenin.

Lauantaina olin Gymillä temppuilemassa (Sekoilua radalla pääsiäisenä! Katso kohukuvat!), aktiivista treeniaikaa

kertyi ehkä puoli tuntia.

Sunnuntaina juoksin tunnin ja vartin sekä tein puoli tuntia lihaskuntoa. Sikspäkkini alkaa vähitellen paljastua Nutellan alta kuin asfaltti lumen sulaessa. Yhtä hitaasti siis!

Hieno viikko, sairastelusta huolimatta!

Seuraavaksi uutisia. Eli tämän päivän parhaat jutut:

-Aurinko. Aurinko! Aurinko! Ei varmaan tarvitse selittää?

-Minulla on uudet hiukset (näyttäisin, mutta kun ehdin jo liata ne, niin en viitsi)! Yllättävästi nämä ovatkin punaiset, mutta mikäpä siinä! Vaihtelu virkistää, niinhän se on.

-Minulla on myös uutta kynsilakkaa. China Glazen Afterglow (nimihän viittaa siis treenin jälkeiseen helotukseen, eikö?), jänskä siniseen taittava läpikuultava pinkki. Kurkkaa väri esmes täältä.

-Ja nyt ette kyllä usko!!! Minulla on (ainakin teoriatasolla) aito 80-luvun treenikassi! Sellainen, mitä juuri kaipasin ja kaiken lisäksi ihan samanlainen kuin sillä herrasmiehellä bussipysäkillä. Mikä mieletön tuuri! Esittelen veskan iloksenne kauhuksenne heti, kun se on reaalisesti näpeissäni.

-Nythän sitä miettii, että voiko homma tästä enää parantua. Kyllä vaan voi! Ikuisuustavoitteeni ja murheenkryynini spagaatti edistyy. Kyllä! Törmäsin vähän vanhemmassa KuntoPlus-lehdessä spagujippoon, joka vastoin kaikkia todennäköisyyksiä näyttäisi toimivan. Palaan uusimpiin kuulumisiin lattian tasolta mitä pikimmin! Sillä aikaa inspiraatiota hakusanalla split!

Oikein kivan näköinen vaihtoehto. Kuva täältä.

Kyllä kelpaisi tämmöinenkin split, banana split. Kuva täältä.

Menikö vähän yli? Kuvassa Ruby Ring sekä hänen oversplittinsä, ja se on napattu täältä.

Myös haukulla on hallussa split. Ja jos hauva pystyy niin kai minäkin! Kuva täältä.

***

My training week included couple of runs, some pops at the gym, a little bit of HIIT and having fun at Gymi.

I'm also in a happy spring mood thanks to sun, my new (suprisingly red!) hair, my new nailpolish (Afterglow by China Glaze), my new gym bag (straight from the 80's) and progress finally happening with my splits. Because of the last one, have a look of some pictures of split(s).

Kommentit (4)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
2/4 | 

Tulossa on piakkoin! Testailen parhaillaan ja toivon, että tämä todella toimii ihan sinne maahan asti, eikä vaan vähän helpottanut.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/4 | 

Sain lopultakin eilen räpsittyä kuvat siihen (ohjeista, en itsestäni), joten tulee vielä tänään/huomenna :)

Hhmm, ehkä pitäisikin räpsiä myös itsestä ja tehdä edistystä seuraava postaussarja... Paitsi jos tämäkään ei tehoa loppuun asti, niin hamaan paruusiaan tulee "spagun tilanne" -kuvia, joissa edetään puoli milliä kahdessa kuukaudessa :D

Muistui tätä kirjoittaessa mieleen, että taas viime yönä näin unta, että se onnistui!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012