Huh kun tuli taas sanahirviö! Pajulahden urheiluopistossa on helmikuussa tarjolla aivan ihanan kuuloinen (siis sisällöllisesti, tuo sana on kammotus) musikaalitanssiviikonloppu äideille ja yli 13-vuotiaille tyttärille.

Viikonloppua mainostetaan näin: Sukella musikaalitanssien maailmaan rennolla fiiliksellä! Viikonlopun aikana tanssitaan ja fiilistellään mm. Grease, Hair, Mamma Mia!, Saturday Night Fever ja Cats -musikaaleista tuttujen kappaleiden tahdissa. Aiempi tanssitausta ei ole tarpeen- tekniikkaa tärkeämpää on tunnelma! Ikäsuositus 13v. ylöspäin. Tervetuloa äidit ja tyttäret!

Vähänkö menisin jos sopisin tuohon kohderyhmään ja olisin Suomessa. Odotellessa voi vaan toivoa, että saan hoidettua tämän homman jotenkin niin, että kun lapseni ovat teini-ikäisiä, he haluaisivat lähteä kanssani musikaalitanssileirille. Miten mä en pidä sitä hirveän todennäköisenä skenaariona? En siis viittaa (pelkästään) omiin äitiysskillseihini vaan teini-ikäisiin tyttöihin ylipäätään. Onko kovinkin tyypillistä, että teinityttö ilahtuu siitä, että saa vetää äitinsä kanssa musikaalikoreoita puolijulkisesti? Tai ennen kaikkea siitä, että näkee ei-yhtään-nolon mutsinsa tulkitsemassa niitä?

Toivottavasti olen väärässä ennakkoluuloineni!

Katso lisäinfoa leiristä täältä.

***

A musical-dance weekend for mothers and daughters over 13 years will be held in Pajulahti training center. Sounds great –for the mothers. The daughters may be bit embarrassed I think...hopefully I'm wrong. I'd love to go with my kids but they're too young. Actually they're so young that they still think their mother is cool. And a great dancer...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012