Testasin charlestonia Himo Clubilla. Charlestonhan on se vanhoista elokuvista tuttu tanssi, jossa sätkytellään jalkoja hapsumekossa helmet polvissa ja panta otsalla. Musiikki oli ihanaa ja itse tanssikin, mutta ristus miten vaikeaa! Tällaiselle koordinaatiohaasteiselle oli työtä ja tuskaa pysytellä mukana. Tunnilla mentiin vauhdikkaasti eteenpäin ja välillä tyydyin liikuttamaan ainoastaan jalkojani, kun ei se käsienheilutus enää vaan millään onnistunut. Sentään jokin sujui: liike nimeltä crazy legs. Siinä viskotaan sääriä sivuille samalla kuin tehdään käsillä ympyrää edessä ja pyöritään itsensä ympäri. Ei pysty muuten nauramatta tekemään! Toimii testatusti myös ruotsinlaivan tanssilattialla, pahoitteluni Sanna, että jouduit todistamaan.

Flappertytöt siinä viskoo koipiaan. Kuva Kate Gabrielle.

Mene, jos: Tykkäät vanhoista elokuvista ja musiikista ja haluat hien pintaan. Jos tanssi sujuu, niin pääset suoraan hauskanpitoon. Jos olet motoriikkamiikka kuten minä, niin vedä vaan tosi hullut jalat, siihen ei ole kellään mitään sanomista!

Asuksi käy ihan tavalliset jumppakuteet, mutta jos mulla olisi hapsumekko, niin laittaisin sen. Käsittääkseni tanssikenkiäkin olisi saanut käyttää.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012