Olethan muistanut käydä äänestämässä Fitness Führeria Sport & Wellness Blog Awards -äänestyksessä? Jos et, niin voit rientää tekemään sen täällä. Mikäli olet, niin ehdit vielä kannustaa kaverin, mummon, kaverin mummon ja naapurin hamsterin äänestämään. Äänestys on auki 30.9. saakka. Muistathan, että kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 500 euron lahjakortti valitsemaasi kylpylään!

Nyt kun kerran arvonnat tulivat puheeksi, niin pistetäänpäs toinen saman tien. Sport & Wellness Blog Awardsien voittajat julkistetaan I Love Me -messuilla 18.10. Itse messut ovat käynnissä perjantaista 17.10. sunnuntaihin 19.10.

Arvon kaksi lippua messuille, ja voit osallistua arvontaan kertomalla kommenteissa messujen teeman mukaisesti miksi sinä tykkäät itsestäsi! Jos kainostuttaa liikaa, niin huuda vain että mukana, ja muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonta alkaa nyt ja jatkuu sunnuntaihin 5.10. klo 24.00 saakka.

I Love Me -messuilla on ohjelmassa kaikenlaista kauneuteen, hyvinvointiin, terveyteen ja muotiin liittyen. Kurkkaa tarkka ohjelma täältä, ja tunnelmiani viime vuoden messuilta täältä.

***

Remember to vote for Fitness Führer in Sport & Wellness Blog Awards here! Thanks! The winners of the awards will be announced at I Love Me -fair. I'll raffle two tickets to the fair. Participate latest on Sunday 5.10. 24.00 by leaving a comment. Tell me why you love you, and do remember to leave your e-mail address!

Kommentit (43)

Vanukorva
44/43 | 

Tykkään itsestäni, koska loppupeleissä kaikesta valittamista ja ruikuttamisesta huolimatta en lannistu. Jos sitten se muuri tulee vastaan niin sitten pitää todeta, että antaa olla, teenpä jotain muuta :)

Heinuli
45/43 | 

En tykkää itsestäni vaan RAKASTAN itseäni :D Kiitos armaan avopuolisoni - joka muistuttaa päivittäin, miten ainutlaatuinen, ihana, kaunis ja hyväntahtoinen olen - itseni arvostamisesta on tullut viimeisen puolen vuoden aikana elämäntapa. Paitsi, että itsensä rakastaminen tekee arjesta mukavampaa, se maailmantaloudesta riippumaton sijoitus, joka poikii taatusti tuottoa! :)

jermia
46/43 | 

Tykkään siitä, että olen rehellinen ja suora. Vastoinkäymisistä on aina selvitty ja selvitään jatkossakin. Olen aikaansaava ja rempseä karjalainen :) javies@hotmail.fi

Halla
47/43 | 

Mukana! Eniten tykkään siitä ominaisuudestani, mistä saan myös eniten moitteita, eli temperamentista. Silloin kun se on tarpeen osaan pitää puoliani oikein erinomaisesti. Tähän pisteeseen pääsy on tosin vienyt aikaa.

jennykkk
48/43 | 

Mukana!
Pidän itestäni, koska pystyn rikkomaan omia rajojani (esim. salilla) itse, ilman pt:tä/ystävää.

TanjaP
49/43 | 

Mukana arvonnassa,itsessä parasta on positiivisuus ja uusista asioista innostuminen.

Lemmi
50/43 | 

On vaikea lähteä miettimään huonon päivän jälkeen hyviä asioita itsessäni, tällä hetkellä vaan masentaa ja v*tuttaa kaikki.. Näissä fiiliksissä on todella vaikea löytää mitään syvällisempää vastausta, mutta tässä muutama asia joista pidän itsessäni: silmäni ovat kauniit, olen määrätietoinen ja olen kova rakastamaan asioita :D
Pitäisi oikeasti aika usein muistuttaa itseään kaikesta hyvästä mitä itsessä on, eikä aina ruoskia ja katsoa niitä huonoja asioita..

Tiina / Parempia polkuja
51/43 | 

Oi olisipa tuo messu tälle syksylle ihana piristys. Tykkään innostujasta minussa eli siitä, että heittäydyn kaikenlaisiin hullutuksiin täysillä ilman sen suurempaa syy-seurauspohdintaa :) ja ulkonäöstä sääret ovat kivat :D

sinisiipi
52/43 | 

Tykkään itsestäni, koska sisälläni asuu pieni riemukas lapsi, joka hulluttelee, iloitsee pikkuasioista ja heittäytyy uusiin kokeiluihin eikä suhtaudu elämään liian vakavasti. Lisäksi tykkään kehostani, joka toimii ja jaksaa liikkua :) sinihaleppanen(ät)gmail.com

Tuik
54/43 | 

Tykkään itsessäni siitä, että olen aika kova tyyppi. Olen käynyt läpi elämässä asioita, joita hyvin harva tietää edes olevan/olevan mahdollista. Nämä asiat olisivat voineet kovettaa minut täysin ja voisin edelleen olla katkera siitä, että olen "joutunut" kulkemaan hyvin haasteellisia polkuja. Kuitenkin minussa on säilynyt herkkyys, jonka olen kovan työskentelyn jälkeen löytänyt jälleen itsestäni.
Ps. Niin ja tykkään itsessäni myös siitä, että olen aika pirun rohkea ja vahva ja jaksan aina muistuttaa itseäni unelmistani. Mm, tankotanssin harrastaminen on auttanut tässä prosessissa erittäin paljon :)

Suvi1
55/43 | 

Mukana ollaan! Tykkään itsessäni siitä, että olen perusteellinen ja hoidan kunnolla ne asiat, mitkä olen päättänyt hoitaa kunnolla. Ok, sanotaan nyt suoraan, että olen perfektionisti. :) Vaikka se joskus on myös haitaksi, niin aisoissa pysyessään tuo ominaisuus on mielestäni hyvä juttu. :)

HeiDIPO
58/43 | 

I love me koska olen ainutlaatuinen :) en ole täydellinen, en edes kovin taitava, kaunis tai erityisen hyvä missään, mutta silti minä olen itselleni korvaamaton, jos ei pidä itsestäni huolta niin minua ei enää ole.

Pulpuri
60/43 | 

Pidän itsessäni siitä, että kykenen kehittämään itseäni ja viime vuosina olen muun muassa kehittynyt itselleni armollisemmaksi ja sitä kautta onnellisemmaksi ihmiseksi :)

tapsu
63/43 | 

Tykkään itsestäni, koska hymyilen, ja osaan olla positiivinen ja nähdä hyviä asioita vaikka menisi välillä huonosti.

Sun
66/43 | 

Olen epätäydellisyydestäni huolimatta täydellinen, keskeneräisyydestäni huolimatta valmis upea minä, josta tykkään ja jota rakastan.

Noorara
69/43 | 

Olen oppinut rakastamaan itseäni vihdoin ja viimein, minkä kyllä huomaan omassa olossani, mutta myös lähipiiriltä olen saanut positiivista palautetta. Myös miesrintamalla on alkanut kukoistaa oivalluksen jälkeen.. ;)

cjs6
70/43 | 

Tykkään itsessäni siitä, että en anna periksi ja jos olen päättänyt saavuttaa jotain, teen töitä sen eteen. :)

Nellyy
72/43 | 

Tykkään itsessäni siitä että olen sympaattinen ja empaattinen, mutta samalla on sitä suomalaista sisua :D

sanski
73/43 | 

Arvostan sitä että ihminen pystyy olemaan oma itsensä vahvuuksineen ja heikkouksineen, itse pyrin tähän ja toisin sanoen tykkään itsestäni koska minä olen minä.

MutiNa
74/43 | 

Tykkään itsestäni, koska osaan iloita pienistä (ja suurista) asioista enkä hevillä (tai varsinkaan sillä) masennu ja anna periksi. Kaikkea sattuu ja tapahtu, mutta leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä :)

Annukka
75/43 | 

mukana arvonnassa. Tykkään itsestäni, koska olen pirun sitkeä. Vaikka miten kaikki epäonnistuu, niin silti jaksan taas yrittää uudelleen hymyissä suin.

Noooora
76/43 | 

Tykkään mahdottoman leveästä suustani ja erittäin pitkistä jaloistani joilla on mukava koplotella menemään!

ellinoorajasmin
81/43 | 

Tykkään itsestäni, en vain sen takia et oon huippu tyyppi, vaa siksi että sen tajuaminen oli niin pitkä teini-iästä aikuisnuoruuteen kestävä prosessi. Kun tajusin olevani aika makee, opin tykkäämään ^___^ + On mulla hauska vasen kulmakarvakin kun se sojottaa iha pöljästi, siitä lisänimi pöllö josta myös opittu vuosien aikana tykkäämään, heh!

Tepa
82/43 | 

Mä tykkään ittessäni siitä piirteestä et kokeilen aina kaikenlaista uutta ja oon utelias. Ja liittyen tähän, oon hurahtanu perinteiseen salikäyntiin yhden kokeilun jälkeen ja siellä peilien ympärillä huomannu et vau mun tasapaksu figuuri on oikeestaan aika jees! L

Tepa
83/43 | 

Mä tykkään ittessäni siitä piirteestä et kokeilen aina kaikenlaista uutta ja oon utelias. Ja liittyen tähän, oon hurahtanu perinteiseen salikäyntiin yhden kokeilun jälkeen ja siellä peilien ympärillä huomannu et vau mun tasapaksu figuuri on oikeestaan aika jees! L

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
85/43 | 

Arpaonni suosi sinua, tervemenoa messuille! Lähetin sähköpostia, vastaathan siihen pikaisesti niin liput ehtivät ajoissa perille :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012