Nyt kun kerran olet täällä, niin haluatko seurata Führeria? Se on helppoa, eikä vaadi kuin muutaman klikkauksen. Tai osassa tapauksia hankalia nimimerkin keksimisiä ja sellaista, mutta ei nyt lannistuta alkuunsa.

Rekisteröidy Lilyyn

Tämä on näppärä ja kiva tapa, mutta saattaa johtaa riippuvuuteen, palvelun ulkopuolisten blogien lukemisen laiminlyöntiin ja vastaavaan. Lisäksi tässä on se nimimerkkiongelma. Näistä huolimatta suosittelen, että rekisteröidyt Lilyyn. Sitten voit kliksutella seuraamislistallesi muitakin blogeja ja saada niiden uusimmat päivitykset seuratut-feediisi. Kommentoiminen muuttuu kätsämmäksi, ja samallakos sitä perustaa tänne omankin blogin. Ohjeet löytyvät täältä.

Tykkää Fitness Führerista Facebookissa

Postaan uusimmat päivitykset myös Facebookiin. Niiden lisäksi päivitän sinne linkkejä, kuvia ja muuta ekstrasälää, joiden takia kannattaa ehdottomasti tulla lurkkimaan paikalle. Tällä hetkellä on menossa joulukalenteri! Facebookiin ilmestyvät myös ensimmäisenä tilannekatsaukset juoksutapahtumista ja muista, joten jos et saa unta miettiessäsi olenko päässyt maaliin vai en, kannattaa rynniä mestoille. Kuten mainosmaakari sanoo, klikkaa ja tykkää!

Mikäli haluat varmistaa, että yksikään Rockyvideo tai hikinen kuva (siis kirjaimellisesti hikinen, ei merkityksessä "kämäinen". Tai noh.) ei mene ohi, vie tykättyäsi kursori tykkäysnapin päälle klikkaamatta sitä. Näkyviin ilmestyy pudotusvalikko, jossa sanotaan suunnilleen niin, että "Saa kaikki päivitykset". Napsauta sitä, ja "saat kaikki päivitykset"!

Bloglovin' & Blogilista

Kumpikin näistä palveluista kerää feediin seuraamiksesi klikkaamiesi blogien paivitykset. FF löytyy sekä Blogilistalta että Bloglovin'ista. Näistä kumpikin toimii samalla tsydeemillä, jota voit käyttää pelkiteenkin:

RSS-syöte

Vanha kunnon Really Simple Syndication on edelleen voimissaan. Napsauta hiirellä tuolta oikeasta yläkulmasta löytyvää RSS-namiskaa ja nauti uusimmista päivityksistä helposti. Lisätietoa löytyy esimerkiksi tästä jutusta, mutta älä peljästy, homma ei ole yhtään noin hankala miltä se kuulostaa.

Feedly

Modernimpaa seurantaa edustaa Feedly, joka on sekin RSS-syötteiden lukija. Palvelua pidetään näpsäkkänä käytettävyyden kannalta, ja se on synkattavissa mobiililaitteeseen ja peruskoneelle, joten et mene sekaisin siinä, mikä on jo luettu ja mikä ei. Tutustu ja lataa täältä.

Tallenna suosikkeihin (/sivuhistoria)

Mikäli haluat ihan itse klikata kurkkaamaan, joko on uusi päivitys ilmestynyt, tallenna osoite suosikkeihisi. Mikäli sekin on liiallinen toimenpide, pysyt mukana tietysti myös seuraamalla sivuhistoriaasi (muista mennä blogin pääsivulle).

Missä et voi seurata Fitness Führeria?

Toistaiseksi pysyttelen poissa Instagramista laitteiston teknisten ominaisuuksien puutteelisuuden takia. Toivon tähän asiaan muutosta joko 13.12. jolloin on syntymäpäiväni, 24.12. jolloin on jouluaatto tai 27.12. jolloin ilmeisesti alkavat alennusmyynnit. Oikein mieluusti voit suositella kommenteissa hyvää älypuhelinta (nykyiseni on useamman vuoden ikäinen HTC), ja senkin, että kannattaako Lilyssä roikkumista ja muualla somessa roikkumista varten hommata a.) tabletti, b.) hybridi, c.) käyttää ko. palveluja kännyllä ja kannettavalla?

En hengaa myöskään Twitterissä, mutta tähänkin voipi tulla tulevaisuudessa muutos. Jää nähtäväksi.

Unohdinko jonkun? Enkö tiedä jostain superista systeemistä? Pitäisikö tulla vielä jonnekin? Vinkkaa kommenteissa!

***

You can follow my blog in several ways. For foreign readers I recommend Facebook, RSS (in the right corner) & Feedly.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012