Hei vaan hei. Tulin tällä lailla ihan nopsasti kertomaan pari juttua!

Ensinnäkin, muutan huomenna. Tässä on ollut ja on edelleen ihan käsittämätön show remppaamisen ja pakkaamisen kanssa, joten en ole ehtinyt bloggailemaan. Tai olisin ehtinyt, jos olisin käyttänyt kirjoittamiseen sen ajan, minkä olen vatuloinut ahdistuneena romukasojen keskellä, kuitenkaan tilannetta mitenkään edistämättä... No, enää hetki, niin tämä on ohi. Sitten pitää vielä elellä ilman keittiötä ja lattiaa jonkun aikaa, mutta tuskin se nyt kovin kamalaa on? Eihän ole?

Toiseksi, marrasputki on kuin onkin edelleen käynnissä! Nyt on pikkuista flunssaa päällä, joten edelleen jännätään miten tässä käy! Mutta vaikka en pääsisi loppuun saakka, on sanottava, että marrasputkeen lähteminen oli yksi parhaista päätöksistä, mitä olen kuunaan tehnyt. Kukapa olisi uskonut, että päivittäinen juokseminen on kerrassaan mahtavaa!

Kolmanneksi haluaisin muistuttaa Joulujuoksusta. Vielä ehdit mukaan joko juoksemaan 5.12. (ilmoittaudu tästä, ja merkkaa lisätietoja-kenttään Teräsmeduusat) tai voit toki myös pelkästään lahjoittaa tai juosta omia aikojasi ja lahjoittaa (ilmoittaudu tästä, ja merkkaa lisätietoja-kenttään Teräsmeduusat). Varathan menevät Pelastakaa Lapset ry:lle kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseen.

Neljänneksi, kun sinulla toivon mukaan on nyt sormi kilkkailuvalmiudessa muutekin, olisi mahtavaa, jos äänestäisit meduusatoveriani Lottaa Fjällräven Polar -kilpailussa. Eniten ääniä saanut ehdokas pääsee tuommoiselle ihan käsittämättömälle 300 kilsan seikkailuretkelle arkitisissa oloissa. Kiitos!

Eikä tässä vielä kaikki! Jos et vielä tykkää Teräsmeduusoista Facebookissa, nyt on aika. Muutaman päivän kuluttua nimittäin käynnistyy Teräsmeduusojen FITSPO-JOULUKALENTERI. Sitä et halua missata!

Pyrin palaamaan normaaliin bloggailurytmiin mahdollisimman pian. Tulossa on pari lajikokeilujuttua ja kun kerran joulukuu lähestyy, niin perinteisiä jouluarvontoja on totta kai myös luvassa!

***

I'm renovating and moving ATM. I'll return to normal blogging routine as soon as possible.

 

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Huippua, että olet vielä putkessa! Tämän vuoden marraskuussa on ollut varsin upeat juoksusäät. Sitä vaan ihmettelee, että mitä nää ihmiset valittaa et kun on niin synkkää ja ankeaa. Eihä oo. Ainakaan, jos on putkessa. 

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Joo säät oli ihan loistavat! Eikä ollut yhtään synkkää ja ankeaa, niin kuin normaalisti marraskuussa. Putki <3 <3 <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012