Minua pyydettiin Instagramin puolella osallistumaan haasteeseen, jossa kuvataan käsilaukun sisältö. Olin jo aiemmin ajatellut tehdä Mitä treenikassistani löytyy -postauksen, joten päätin yhdistää nämä kaksi. Ajattelin, että jälkimmäinen olisi jotenkin olennainen ja informatiivinen, vaan ...no ööh. Tässäpä siis katsaus käsilaukkuni (joka toimii treenikassinani), sisältöön.

Kuvien sisältö on täysin sensuroimatonta, mutta tuskin järkyttää herkimpiä katsojia. Muuta kuin jos teitä on siellä esimerkiksi fysioterapeutteja, ortopedejä tai vastaavia.

Tällä hetkellä käytän vanhaa Mulberryn pussukkamallista olkalaukkua, joka syö ihan käsittämättömän määrän tavaraa.

Kas tässä kurkistus sisäpuolelle:

Kaadetaanpa ne kamat ulos.

En tiedä miksi näistä kuvista tuli ihan mössöä. Sori.

Randomia sälää oli yllättävän vähän, ja suoranaista roskaakin ainoastaan yksi nenäliina (oho näköjään sensuroin sen vahingossa!) ja kirpputorin hintalappu jollekin, joka on maksanut 1,5 euroa (haalea mintunvihreä kökkäre avainten alapuolella). Kaikki muu veskasta löytynyt silke on todennäköisesti tarpeellista, mukaanlukien satunnaiset käyntikortit, lapsen kirjoittama lappunen ja matkalaukun nimitunniste, jonka sain Matkamessuilta.

Alla olevassa kuvassa on esitelty sisältöä vielä tarkemmin. Pahoittelen, että olen tehnyt kuvan Powerpointilla, tietokone sanoo edelleen ei. Pahoittelen myös noita fiboja, ei napannut enää lähteä korjaamaan.

En ymmärrä, mitä nenäsumute teki tuolla, mutta Voltaren on päivittäisessä käytössä. Sen ansiosta kykenen toimimaan suunnilleen normaalisti. Mukana on vaatetta sekä spinnailua että tankotanssituntia varten, sininen Addun toppi* ensiksimainittuun ja Lidin paita ja SOCin sortsit jälkimmäiseen. Suihkukamoja ei ole, koska harvemmin on aikaa jäädä salille suihkuttelemaan, peseydyn sitten kotona. Vaihtoalusvaatteita ja sukat sentään löytyy!

Avaimia on sekä pukkarin kaappiin (pääkalloavainperällä, koska olen paha tyttö) että kotiin (paaviavainperillä, koska olen paha tyttö). Paaveja on kaksi elinaikanani hallinnutta, tulevalta Rooman reissulta täytyy ostaa kolmas jeevari. Korvatulpat ja säärystin on tarkoitettu maailmalta suojautumista vastaan, minulla kun on herkät korvat ja herkkä nilkka!

Minulla on myös läjäpäin hienoja, uusia treenikenkiä, mutta veskassa kulkevat aina nuo viime vuosituhannella ostetut Adidakset. Osittain laiskuuttani, ja osittain siksi, että tiedän jalkani kestävän niitä. Myös juomapulloja löytyy jos jonkinlaisia, mutta käytän aina jotain vanhaa vissypulloa. Yleensä tuon niitä matkoilta mukanani, silloin ne eivät mene sekaisin viereisen jumppaajan Rainbow-karpalovissypullojen kanssa.

Keskellä kuvaa on meikkipussi joka on vanha KOP:in penaali, kurkataan vielä sinne:

Hhmm miksiköhän tuossa sisällössä ei ole mitään järkeä?

Garnierin peitevoiteita käytän silmien alle. Oikeanpuoleinen on lähes loppu, mutta en ole saanut heitettyä pois. Luomivärisivellin kaipaa itse luomiväriä, missä mokoma lienee. Kynäarsenaalilla voin piirtää itselleni silmät ja huulituotteilla suun, olen kuullut että molempiin kannattaa panostaa samanaikaisesti!

IsaDoran kulmakynä on lempituotteitani: se on melko vaalea, mutta ei lainkaan punertava. Pysyykin hyvin. Jos oikein riehaannun, käytän saman merkin läskikynää kirkastamaan katsetta. Tämä tapahtuu äärettömän harvoin, koska inhoan sen tunnetta silmässä. Ripsiväriä taas käytän nykyisin melkein päivittäin, ja muutos johtuu siitä, että tuon ripsarin saa HELPOSTI irti naamasta lämpimällä vedellä ja sillä saippualla mikä nyt sattuu käden ulottuvilla olemaan. (Valitettavasti se ei kestä nukkumista keskellä päivää.)

Yves Rocherin huulikiillot* keskellä ovat myös mainioita. Huulirasvamaisia ja vähän sävyttäviä. Päivittäisessä käytössä, usein myös poskipunana. Niiden alla on Henkkamaukan huulipuna sävyssä Fierce. Ostin sen femmalla etsittyäni oranssinpinkkiä pitkään ja löydettyäni Chanelin La Favoriten, jota en raaskinut ostaa. Tämä taasen kestää nukkumisen jopa yöllä!

*Saatu blogin kautta.

P.S. Ai mistä otsikko? No tästä:

***

What's in my hand-/training bag? Quite a lot I'd say!

Kommentit (8)

Mindeminde
9/8 | 

Hirveästi tavaraa, eihän tuollaista määrää kamaa jaksa kukaan kantaa! :D Mun käsilaukusta löytyy lompakko ja huulirasva ja joskus kolikoita. Haluaiskohan joku että kuvaisin ne? :D Mulla on kyllä erikseen se treenikassi, mutta en mä sielläkään ole oppinut säilyttämään mitään treenikertojen välissä.  

Marsu
10/8 | 

Ok ei liity mutta IHANA laukku. Laita viestiä jos haluat joskus myydä sen.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
11/8 | 

Hahaa niin on :D Pistän korvan taakse, vaikka vähän epäilen että haluaisin luopua tuosta. Noita tulee kyllä välillä vastaan käytettyinä, toikin on kirppikseltä.

Kristaliina
12/8 | 

Jeans Club!!!! Mullakin oli tuollainen!!!

Timo K
13/8 | 

Kyllä te naiset olette ihmeellisiä!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
14/8 | 

No siis tiäksä mulla EI ollut!!! Jouduin ostamaan tämän aikuisena kirppikseltä paikkaamaan traumaa :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
15/8 | 

Siksi mulla on niin huikea haba katsos! Ei se salilla käymisestä tule vaan noiden raahaamisesta :D

Mut mä olen tosi usein samana päivänä useammissa treeneissä, pakko mennä silloin kun pystyy, ja sitten täytyy olla enempi kamaa. Olen ihan suosiolla jättänyt just kaikki suihkukamat pois, jos olisi vielä pyyhe ja shampoo ja suihkugeeli ja kaikki niin huh :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012