Ajattelin ostaa pikkujouluisan pikkumustan. Tämä mekko vaikutti sopivalta: ruoka- ja juomaystävällinen joustava materiaali ja aavistus kasarigoottihenkeä, mikäs sen mukavampaa. Tilasin koltun ja kipaisin sen Siwasta. Sitten sovittamaan.

Mekko juuttui kiinni hauiksiini. HAH HAH HAA!

Ei mulla muuta tällä kertaa.

***

I was looking for a lbd, liked the 80's gothic vibes of this one. But my biceps were too much for those ethereal sleeves...got to be proud!

Kommentit (4)

pahatapa
5/4 | 

:D

Mä en oo löytänyt istuvaa kauluspaitaa yli vuoteen mistään, hartiat, rinta ja hauikset kinnaa paidoissa jotka olis muuten sopivia, isommat koot lörpöttää mahan kohdalta.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
6/4 | 

Vaikeaksi menee, mutta menköön :D

Vaatteiden mitoitukset on kyllä hankalia ihan ilman treenisidonnaisiakin ongelmia. Esim. just kauluspaidat, kenelle ne oikein tehdään? Rinnanympärys on aina tosi pieni, ei todellakaan tarvitse olla rintava, että alkaa kinnata. Sellaiset housut, jotka olisivat teoriassa vyötäröstä sopivia, juuttuvat suunnilleen pohkeisiin... Ja mä olen kuitenkin aika keskikokoinen, voin vaan kuvitella, miten hankalaa on niillä, jotka on esmes pidempiä tai kurvikkaampia.

pahatapa
7/4 | 

Sanopa!
mutta onhan se ihan retee tunne kun joutuu ottamaan isomman koon siksi, että on niin törkee haba. Ja ainahan ne hihat voi ratkoa irti :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012