Olin kotva sitten Melontakeskus Natura Vivan tapahtumassa, jossa pääsi testailemaan melomista. Lähes saman tien kun kajakki oli vedessä, kysyin itseltäni otsikon kysymyksen.

Samaa tuli pohdittua siinä myöhemminkin. Kysymys saattaa olla kliseisesti sanottuna siitä, mitä tapahtuu jos annan pikkusormen. Hurahtamisen vaara on todellinen!

Jos olet kokeillut melomista, tiedätkin mistä puhun. Jos et, suosittelen että kokeilet mitä pikimmin! Tai tuota...harkitse tarkkaan. Hurahtamisen vaara on todellinen!

Sitä, miksi melominen on niin hienoa, on oikeastaan hankala selittää. Se on se meri tai vesi, sitä on mukava katsella ja kuunnella. Sekä se, että etenee omin voimin luonnossa. Se on jotenkin nimenomaisesti luonnollista, ja siksi niin ilahduttavaa.

Melomaan pääsee ihan vain vuokraamalla kajakin, eikä mitään oikeastaan tarvitse osata. Tosin, jotta saisi hommasta kaiken irti, kannattaa mennä melontakurssille. Itse en ole vielä ollut, mutta olen ehdottomasti menossa.

Sain tuossa testaillessa hetken ajan neuvoja melontaohjaajalta, ja kaikessa oli huomattavasti enemmän tolkkua saman tien. Tekniikan lisäksi kurssilla oppii tietysti myös selviytymistaitoja mahdollisia onnettomuustilanteita varten. Ja kuulin juttua, että kivoja tyyppejäkin voisi tavata!

***

I love kayaking. You should try it, too!

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Rouvallapa on ihansti punertava kajakki ja mukavan pullea ei varmasti helpolla uppoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012