Olimme Snadistadissa viettämässä esikoisen synttäreitä. Ai että oli hauska paikka! Käytin tietysti tilaisuuden hyväkseni ja kohelsin joka vempeleessä. Missään ei ainakaan ollut kylttejä, jotka olisivat kieltäneet aikuisten menon esimerkiksi pomppulinnaan. Tai polkuautoilla ajamisen. Tai trampoliinissa hyppimisen. Tai temppuradalla kiipeilyn. Joten ilo irti, ei sitä turhan usein pomppulinnaan pääse!

Kuvat ovat valitettavasti vähän tärähtäneitä, malli onneksi ei.

Trampoliini oli superhauska. Olin tankotanssimassa juuri ennen juhlia, ja onnekseni olin laiskuuttani jättänyt treenirintsikat päälle!

Ihan hiki päässä hypin tuossa.

Tein kaikkiin lapsiin vaikutuksen hulavanteen pyöritystaidoillani. Tai siis ketään niistä ei kiinnostanut yhtään.

Koripalloon en ollut koskenut sitten kouluvuosien, enkä silloinkaan koskenut siihen mielelläni. Nyt pomputtelu oli kivaa, ja koreja oli tosi helppo heittää. Ehkä siksi, että kori oli matalammalla kuin koulun liikuntasalissa. Saatoin myös seistä lähempänä sitä. Tai sitten olen vaan niin ylimaallisen taitava. Kallistun viimeiseen vaihtoehtoon.

Pääsin kokeilemaan myös skedeystä. Skedeilyä? Skedettämistä?! Ehkä lopetan epätoivoisen pätemisen ja sanon, että yritin skeittilautailla (ei hitsi, onko tuokaan mikään sana?). Oli muuten vaikeaa! Tai en ole varsinaisesti ajatellut, että skeittaus (skeittaus!) olisi helppoa, mutta se oli ylläri, että se on aivan tolkuttoman hankalaa.

Jaahas. Voi apua. Mitä tästä tulee?

Alla kuva, joka löytyy sanakirjasta kohdalta lameinta ikinä.

Tyyppasin myös ramppia, mutta se oli vielä tätäkin surkeampi suoritus.

Pomppulinna ja pallomeri - yhdessä! Tasapainon kannalta hieman haasteellinen juttu, ne pallurat ilmestyivät nimittäin aina juuri jalan alle.

Oli ihan loistosynttärit, varsinkin äidin mielestä vaikka lapsetkin tykkäsivät. Kyllä kannattaa hankkia lapsia jo ihan tällaisten asioiden takia. Todennäköisesti vien pallerot tuonne ihan ilman syytäkin, että pääsen itse "treenaamaan" vempeleissä. Kuinkakohan kauan he vielä haluavat minut mukaan...

***

My older child had a birthday party in SnadiStadi. The kids had fun and I - well I just loved it!

Kommentit (12)

A. Sinivaara
13/12 | 

Haluisitko mahdollisesti viedä mut tuonne? :D vai lukeeko jossain, että saa mennä vain lasten kanssa? :D

Tiikerililja
14/12 | 

Näyttää ihan superkivalta! Haluan myös! Missä on aikuisille tollaisia paikkoja? :D

Liv
15/12 | 

Ei lue, ja hei aikuiset menee ilmaiseksi ;) 

Liv
16/12 | 

Me kun käytiin tyttären kanssa tuolla SnadiStadissa, tuli muut lapset kyselemään, olenko mä lapseni sisko. Äidit ei kuulemma leiki lastensa kanssa noissa paikoissa, äidit juo kahvia piknik-aukiolla. :D 

Inka / alternatiiviurheilija.net
17/12 | 

Hah, huippu toi kuva missä skeittaat ja pidät hameenhelmaa ylhäällä! Haluisin siitä jonkun julisteen! :D Asennetta.

Ninan verkkareissa
18/12 | 

Joo hei näyttää samalta meiningiltä kuin minä veljen ja muiden silloisten natiaisten kanssa HopLopissa ja Espoon siinä vastaavassa sisähallihommelissa :) Teilasitko montakin lasta trampalla? 

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
19/12 | 

Hahaa, loistavaa :D Yhtäkkiä tuonne pelmahtaa aikuisten lilyläisten porukka me tultiin nyt tänne ilmaiseksi kun aikuiset ei kerran maksa mitään!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
20/12 | 

Totta kai! Ja mullahan on noi lapset silmänlumeeksi jos ei muuten päästä sisään :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
21/12 | 

Oli superkivaa :D Todellakin tällaisia pitäisi olla myös aikuisille, en ymmärrä miksi ei ole?! Ehkä pitäisi perustaa itse :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
22/12 | 

Aijaa :D Onneksi en tiennyt! Enkä kyllä ymmärrä, että miten voi olla pomppulinnojen ja trampoliinien keskellä menemättä niihin (jos se kerran on sallittua)? Siis kuka vaihtaa noissa kohkaamisen kahvin juontiin, en tajua :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
23/12 | 

Hahaa :D

Ehkä voisin alkaa myymään niitä: virallinen Fitness Führer -fanijuliste :P

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
24/12 | 

Joo, aika samanlainen on. Pari läheltä piti -tilannetta sattui, mutta en ihan osunut kehenkään... Lapset oli hirveän vaativia, ne halusi että mä hypin koko ajan vaan kovempaa! kovempaa! niin kovaa kun pystyt! jotta ne pomppi ylös alas itsestään. Lopulta piti olla jo sillee et ei täti jaksa enää, täti on jo vanha :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012