Sillä välin kun hengailen tankotanssimeiningeissä Tamperella vinkkaan autopilotin kautta loistojutusta. Nimittäin toukokuun 18. päivä pääsee katsomaan Kansallisbalettia Hartwall Areenalle, ilmaiseksi. Opperan sivuilla kerrotaan tapahtumasta näin:

Kahden ja puolen tunnin tapahtuma tuo areenalle ennennäkemättömän baletti-illan, joka muodostuu rakastetuimpien balettien parhaista paloista. Lavalla nähdään kohtauksia muun muassa klassisen baletin unohtumattomasta klassikosta Joutsenlammesta sekä edelliskauden yleisösuosikista Lumikuningattaresta. Lisäksi luvassa on otteita nykybaletin teoksista, kuten Double Evil ja In The Middle, Somewhat Elevated. Mukana esityksessä on yli 60 tanssijaa, ja balettikatkelmien välillä solistit Jyrki Anttila ja Helena Juntunen esittävät otteita tunnetuista oopperoista. Illan juontajana toimii Marco Bjurström.

Kuva Oopperan sivuilta.

Tilaisuus on siis maksuton, ja sinne voi noutaa liput (max. 2/hlö) Oopperashopista 6.5.-17.5.2013. Oopperashop on siellä Töölönlahden puolella. Lisätietoa Kansallisbaletti tanssii kaikille -tapahtumasta löytyy Oopperan nettisivuilta.

Kuulostaa mainiolta. Harmi vain, että tapahtuma järjestetään samaan aikaan Euroviisujen finaalin kanssa. Ja sekin on harmi, etten itse pääse tuonne, mutta menkää te!

***

On May 18, the Finnish National Ballet will stage a free performance at the Hartwall Arena showcasing a medley of classic and contemporary dance. More information here.

Kommentit (2)

Kimmo
3/2 | 

Vahva suositus täältäkin. Tosin; esittelytekstissä mainitut Double Evil ja In the Middle, Somewhat Elevated ovat niin järisyttävän hienoja teoksia, että niiden takia kannattaa mennä ihan oikeasti sinne Kansallisoopperalle, eivät liput ole kovin kalliita. Ainakin edellämainitusta on muutama esitys vielä jäljellä.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Täytyykin vilkaista jos kerkeäisi katsomaan! Totta, halvimmat liput taitavat olla 14 euroa, ja opiskelijat ja nykyisin myös työttömät saavat saman päivän esityksiin lipun 10 eurolla. Ennen näissä lipuissa ei ollut mitään paikkarajoitusta, nykyisin kalleimman hintaluokan paikat taitavat olla rajattuja ulos. Opiskeluaikoina tuli usein istuttua siinä edessä keskellä, 20 eurolla 120 euron paikat :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla