Uudistunut Pole Debut -tankotanssitapahtuma järjestetään 27.4. Tampereella. Osallistujasarjat on jaettu huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin, sillä uusissa sarjoissa pääsevät myös hitaammin etenevät tai taukoja pitäneet kilpailemaan ja esiintymään. Ennen sarjoja oli kaksi, joista ekaan saivat osallistua alle vuoden treenanneet ja tokaan yli.

Amateurs on harrastajille suunnattu matalan kynnyksen kilpailuluokka, jossa kilpailevat tanssijat eivät ole esiintyneet tai kilpailleet aikaisemmin.

Highlights esittelee tankotanssin kovimmat tulokkaat. Tanssijat eivät ole kilpailleet aikaisemmin kansallisella tai kansainvälisellä tasolla.

Newcomers tarjoaa ensikertalaisille esiintymismahdollisuuden harrastustaustasta ja -ajasta riippumatta. Sarja arvostellaan vain sanallisesti.

Tuollaisella luokituksella voisi ehkä itsekin joskus osallistua... No enkä uskalla! Katsomaan menen kuitenkin, tule sinäkin! Pole Debut pidetään Tampereen YO-talolla ja jatkot ravintola Gloriassa. Lippuja piti saada eilisestä alkaen Tiketistä, mutta eipä näy vielä.

Sit se roller derby!

Hiukka aiemmin, nimittäin tulevana viikonloppuna pääsisi katsomaan rullataistoa (aion ehdottaa tätä viralliseksi suomennokseksi Kielitoimistolle) kun Helsinki Roller Derby kohtaa Tukholman A- ja B-joukkueet Jamma Mia! -doubleheaderissa. Nyt täytyy tädin sanoa, että en tajunnut tuosta paljoakaan... No joka tapauksessa Jamma Mia! -roller derby bout pidetään siis Pasilan urheiluhallissa lauantaina 13.4. Menen jos uskallan. Rullataisto on kanssa niitä pakko kokeilla -lajeja, ja sen viehättävyyttä eivät suinkaan vähennä kuteet ja muut ulkourheilulliset tyyliseikat. Ongelma vain on siinä, että pelkään kovasti vammautuvani, enkä siksi ole rohkaistunut testaamaan.

Tiketin sivuilta otin minikuvan. Pasilan urheilutalossa käytävässä kahden matsin kiivailussa isäntäjoukkue Helsingin All-Star Ninja Turtles kohtaa Euroopan kakkosen Stockholm Roller Derby All Starsin. Illan toisessa ottelussa Helsingin Queen B's saa vastaansa Stockholm Roller Derby BSTRD:n.

Kurkkaa tapahtuman tiedot Facebookista ja osta liput Tiketistä (tai ovelta, vain käteinen).

***

Pole debut in Tampere 27.4. and Jamma mia -roller derby bout in Helsinki 13.4. Go!

Kommentit (2)

Inka / alternatiiviurheilija.net
3/2 | 

Kannattaa mennä katsomaan Jamma Miaa! Itsekin menisin jos ei olisi harkkapeli silloin samaan aikaan. Roller derbyn yleisötapahtumat ovat useimmiten todella katsojaystävällisiä, peleissä on esimerkiksi otettu selostuksessa huomioon etteivät kaikki tiedä lajin sääntöjä. Ja monesti alussa on jonkinlainen näytösjami ja selitetään vähän sääntöjä. Nii ja vaikkei niitä kaikkia hienouksia heti tajuakaan niin derby on superjännää katsoa! Sinne vaan :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Kiinnostaa kyllä mennä, olen aiemminkin suunnitellut, mutta syystä tai toisesta on jäänyt väliin. Olin jonkun aikaa sitten roller derby "luennolla", joten säännöt ovat suunnilleen tutut, lähinnä tuossa on se riski, että on pakko päästä kokeilemaan ;D Pelkään ihan älyttömästi, että menee esim. ranne enkä tankoile enää ikinä, tai nilkka enkä juokse enää ikinä... "Luennolla" kerrottiin, että ei niitä loukkaantumisia niin paljon satu, eikä vakavia varsinkaan, mutta silti epäilyttää kovasti!

(Olen muuten keksinyt itselleni roller derby -nimen! Harmi, ettei sitä voi käyttää, jos ei derbyile...)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012