Kuten nopeimmat ovat ehkä huomanneetkin, vein sitten blogini Instagramiin kun vihdoin sain hommattua siihen soveltuvaa teknologiaa.

Eli mikäli haluat seurata puuhiani myös näiden postausten ulkopuolella, löydät minut palvelusta @fitnessfuhrer. Kuvia voi katsella myös netissä, mutta tykkäilyyn ja kommentointiin tarvitset Instagram-sovelluksen älypuhelimeen tai tablettiin. MUOKKAUS: Luin jostain ohjeista tuon edellisen, ja uskoin kokeilematta, mutta ei se näin ollut. Kun klikkaat kuvasyötettä blogin oikeassa reunassa, pääset sekä tykkäilemään että kommentoimaan nettiselaimessa.

Erityisesti kannattaa tulla seurailemaan, jos olet innokas kyylä! Kuten näkyy, olen intoutunut siellä olemaan vähän niin kuin selkeimmin näkymin esillä. En ole ihan varma mitä mieltä olen tästä kun olin niin pitkään piiloksissa, mutta menköön nyt. Johan sitä ihmiset tunnistivat viime keväänä, vaikka omasta mielestäni olin niin ovelasti naamioitunut.

No se minusta. Jo tämän lyhyen ajan sisällä olen huomannut, että kuten muissakin somevirityksissä, on Instagramissakin kivempaa kun on seuraa. Eli kerro ihmeessä kommenteissa miten löydän sinut, tai jonkun sellaisen tyypin/ instanssin, jota kannattaa seurata!

P.S. Jossain vaiheessa saan tuonne ehkä jopa profiilikuvan!

MUOKATTU 12.1.2014 klo 11.20. Korjasin ohjesekoilun.

***

Now you can follow me on Instagram @fitnessfuhrer! It's a nice way for foreign readers (I know you exist though I don't know is there any regulars?) to follow my blog since you don't need to understand Finnish.

Kommentit (4)

Morsio
5/4 | 

No kyllä vain! Mua voi fallaa instas (kuten teinit opettivat kesällä, että kuuluu sanoa) @mennaanvaan :)

Piia-Marika
6/4 | 

Mä olen NIIIIN jäljessä näistä, mutta oppineet jos voisi mua valaista. Kai tota instagrammia voi ihan normisti koneeltakin seurata? Ja kommentoidakin?? Kuulen jo röhönaurut, mut oon tosisani. :D Sun juttuja voisi kyylätäkin instassa, pitää myöntää että olen koukussa blogiisi ja seuraan jo naamakirjassakin, ja voisini seurata instassakin. Sulla on niin hyvä ja elämänmyönteinen kirjoitustyyli, ja olen saanut niin monet kovat naurut huumorisi takia. Että KIITOS!

Ja näin avoimesti tunnustan alkavan sairauteni, muiden stalkkaamisen.. ;DD

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
8/4 | 

Hahaa, joo tarkistin tämän asian, ja kyllä voi seurata, tykkäillä ja kommentoida myös koneelta. Luin jostain ohjeesta, että ei voi, ja tietysti sokeasti uskoin siihen, enkä itse kokeillut :P

Tosi kiva kuulla, että tykkäät ja seurailet :) Kiitos itsellesi siitä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012