Kävin eilen testaamassa Lassilan uuden treenipaikan. Helsingin liikuntavirasto on äskettäin rakentanut uusia kehonpainoharjoittelupaikkoja ympäri kaupunkia, kuten nyt Lassilaan, Pirkkolaan ja Hietsuun. Mikä on ihan mahtavaa, vielä viime kesänä kaipailin Eriksdals utegymin tapaista paikkaa Tukholmasta tänne. Ja mikä hienointa, varsinkin Lassilan telineet ovat paljon paremmat kuin länsinaapurissa!

Kannattaa ehdottomasti piipahtaa, jos siellä päin liikut. Tai oman paikkakuntasi vastaavassa liikuntapuistossa. Siksikin, ettet tiedä keitä muita paikalle sattuu.

Itse seurasin eilen perhettä, joka oli tullut treenailemaan ja viettämään aikaa kolmen sukupolven voimin. Kiinnitin jo siinä vaiheessa huomiota seurueen vanhimpaan naiseen. Hän testaili innostuneena kaikkia laitteita, ja esimerkiksi teki vaakoja ohuella puomilla. Ennen kaikkea hänellä näytti olevan hauskaa!

Hän myös pisti seurueensa jäsenen ottamaan aikaa ja lankutti. Kolme ja puoli minuuttia. Seuraavaksi kuulin toiset numerot: ikää kuulemma 59 ihan näinä päivinä. Jotenkin siinä kävi niin, että että hän haastoi minut ja toisenkin tuntemattoman lankuttamaan. Selvisimme hikisesti kolmesta minuutista, minä ja selvästi paljon treenaava alle nelikymppinen mies. 

Iän tullessa puheeksi oli pakko miettiä - ja sanoakin - että toivottavasti ikäisenäsi olen asenteeltani samanlainen ja yhtä hyvässä kunnossa!

P.S. Täältä löydät Helsingin liikuntaviraston lähiliikuntapaikat.

***

I adore older people, specially women, who stay active and keep doing stuff they enjoy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012