Yhteistyössä CupoNation.

Aina silloin tällöin minulta kysellään palkkareista, eli palautusjuomista. Että käytänkö, ja mitä käytän. Kaikkein yleisin kysymys kuitenkin on: Miten pystyt juomaan niitä?

Pakolla juon silloin kun kyseessä on vaikka juoksutapahtuman päätteeksi käteen lykätty tetra epäilyttävää tahmaisaa litkua. Valmissekoitukset kun ovat harmillisen usein epäilyttäviä. Positiivisia poikkeuksia onneksi löytyy, mutta ensisijaisesti tykkään sekoitella juomani itse proteiinijauheesta.

Mistä päästäänkin seuraavaan ongelmaan ja seuraavaan usein toistuvaan kysymykseen: Mikä proteiinijauhe ei maistuisi ihan ******lle? Olen testannut useita eri valmistajien tuotteita, jotka on tehty useista eri proteiininlähteistä. En ole ollut kovin innostunut tästä testaamisesta, vaan ostanut jotain muuta kuin vakkarimerkkiäni vain silloin, kun en jaksanut lähteä sitä ostamaan. Virhe. Yleisesti ottaen jauheet maistuvat kammottavilta, eritoten maustamattomat, joita suosin.

Maustamaton jauhe on suosikkini, koska sitä on kätevä lisätä smoothieen tai vaikka kylmään kahvijuomaan. Itse kippaan sitä niin pelkästään marjoista kuin marjoista/ hedelmistä ja esimerkiksi rahkasta tai jugurtista tehtyyn palkkariin. Tällainen vaihtoehto on parempi kuin pelkästään maustetusta jauheesta tehty palautusjuoma, kun mukana on kuituja ja vitamiineja. Ja makukin on miellyttävämpi! Niin...kunhan sen proteiinijauheen maku on siedettävä!

Paras eli ehdottomasti miedoimman makuinen proteiinijauhe on Star Nutrition heraproteiini Whey-80, jota ei valitettavasti saa ruokakaupoista, vaan Fitnesstukusta. En ole enää töissä Fitnesstukun kulmilla, joten tuntuu työläältä lähteä sitä hyllystä hakemaan, varsinkin kun myymälässä ei ole kaikkia tuotteita aina paikalla. Netistä ärsyttää tilata kun pienempiin ostoksiin tulee postimaksut päälle.

Googlaamalla onneksi löytyy alekoodeja, joilla saa osan hinnasta pois. Cuponationilta löytyy vielä tovin voimassa oleva Fitnesstukku alennuskoodi, jolla saa -10€ tilauksesta, jos tilaa yli 30 eurolla. Abauttiarallaa ne postikulut, ja laiska on iloinen! Kyseinen alennuskoodi on voimassa kaikille asiakkaille, ja se koskee kaikkia tuotteita. Samalla vaivalla saa pakettiin muutakin, Fitnesstukku myy kaikenlaista treenivaatteista juoksumattoihin, joogasukista ateriankorvikkeisiin ja shampoista vitamiineihin.

CupoNation on nettishoppailuun alennuskoodeja tarjoava yritys, jolta löytyy koodeja yli 700 verkkokauppaan, kannattaa siis kurkata sinne mitä nyt onkin ostamassa. Koodeja käyttääkseen ei tarvitse rekisteröityä, eikä jatkuvan seulomisen ansiosta tarjonnasta pitäisi löytyä hermoillekäyviä vanhentuneita koodeja.

Yhteistyössä CupoNationin kanssa. Linkit ovat tavallisia linkkejä.

***

Many of the ready-made protein drinks are not to my taste. I like to mix my own drink by adding natural protein powder to berry or fruit smoothie. Using real fruits instead of flavoured protein powders is better - both what comes to taste and what comes to benefits. I use Star Nutrition Whey-80 from Fitnesstukku.

Kommentit (6)

cmilla
7/6 | 

Itse laitan tuota whey-80 aina aamupuuron sekaan ennen keittämistä! Ei maistu missään, mutta pitää nälän loitolla pidempään :) suosittelen joskus kokeilemaan!

Suvi K.
8/6 | 

Mä meen ihan sellasella jauhe ja mausteet -ratkasulla, koska se on helpointa. :D Mikä muu edes on näiden pulvereiden idea? Sportlifen Recovery+ on ollu käytössä jo pidemmän aikaa ja hyvin maistuu. :)

TanjaH
9/6 | 

Mä tykkään Performancen pistaasin makuisesta ja sitten niillä on suklaa-kookosmakuinen kanssa, joka on tosi hyvän makuinen :) Täällä Turussa niitä saa ostaa Sali82:lta ja verkkokaupasta tehoravinne.fi.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
10/6 | 

Mä syön tätä kanssa pääasiassa siksi, että pysyy nälkä pidempään poissa :D Aamulla olen huono syömään ja sitten ärsyttää kun on heti pyörtymässä nälästä. 

tiippa
11/6 | 

Oman kokemuksen mukaan maustamattomista heroista tää kyseinen on minunkin mielestä paras! Muut, mitä olen maistanut ovat Leaderin ja Fastin, mutta hyi olkoon.. Kiitos alekoodista, menee käyttöön :D Tää Star Nutritionin menee mulla ihan hera+vesiyhdistelmälläkin ihan helposti, jos ei jaksa kummempia värkätä. Mutta miksä toi kylmä herakahvijuoma on? Kahvia+heraa? :D

Vierailija
12/6 | 

mauton, laktoositon, gluteiini- ja vehnävapaa (ei kolestrolia), GMO vapaa, allergiavapaa proteiinhydrolysaatti on olemassa, ja markkinoilla alkukevät 2017. Tuotemerkki on topshape100.com - löytyy info veppi-sivuilta ja FBstä...

Sopii kokeilla - kirjoitajalla 25v kokemus vastaavasta tuotteesta.... kiitos netille että näitä löytyy...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012