Tämä postaus tulee ulos autopilotilla sillä aikaa kun toinen vastaava, tai ehkä jopa ihan lihaa ja verta oleva, ohjastaa konettani kohti Las Palmasia. Olen matkassa viikon, ja sillä välin olen ajastanut tulemaan pari postausta. Saatan myös kirjoittaa matkan päältä mikäli innostun ja yhteydet pelaavat.

Maraton on ohjelmassa sunnuntaina, ja taktiikkani Newtonin mekaniikan I lain mukainen: Kappale jatkaa tasaista suoraviivaista liikettä vakionopeudella - -  jos siihen ei vaikuta ulkoisia voimia tai vaikuttavien ulkoisten voimien summa on nolla.

Mikäli jännäät kovasti, että mitenkä menee, saat pikaisimmat päivitykset Instagramista ja Facebookista, tosin taas yhteyksistä riippuen. Raporttia en uskalla luvata ennen kuin kotoa, mutta ei sitä tiedä.

Moimoi!

***

I'm on a plane heading to – you guessed it – Las Palmas. You can keep up what's happening in Facebook & Instagram. Bye!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

_kaneli_
2/14 | 

Katsoin postauksen alkua bloglovingista ja luulin, että kuvituksena on joku sun vanha lomakuva, jossa olet miehesi kanssa! :D

Hyvää lomaa ja tsemppiä maratonille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla