Nyt voit mennä vähän liian pitkälle. Silloin kroppa alkaa muuttua.

Olin testaamassa pilatesta, ja nuo ohjaajan sanat jäivät mieleen.

Päivän lenkki oli tekemättä. Olin soutamisesta ja pilateksesta kipeä. Ja hyvin väsynyt. Jalka on alkanut ärtyä juoksemisesta.

Nyt voit mennä vähän liian pitkälle.

Menin.

Huomasin, että välttämättömyys auttoi olemaan välinpitämätön. Minun oli mentävä. Olin väsynyt, ok. Sattui, ok. Ei ihan huvittanut, ok.

Sama toistui seuraavana iltana. Päivä oli nätisti sanottuna vaikea.

Sellainen, jossa ehtii käydä kotona kolmen minuutin ajan ennen kuin tajuaa, että pitää olla muualla ja lähtee syömättä ja juomatta ja käymättä vessassa ja odottaa koko ajan, että pääsee takaisin kotiin tekemään noita kaikkia, nostamaan jalat ylös ja ehkä itkemäänkin vähän. Sitten tajuaa, että avaimet ovat jo kotona ja itse ei, ja lähtee uudelleen eikä kestä ajatusta, ettei pääse kotiin edes itkemään ja itkee kadulla kävellessään hakemaan avaimia toisesta kaupunginosasta.

Kotiin tultuani päätin juoda kahvia ja syödä ja miettiä vasta sitten, miten huonosti asiat oikein olivat. Osoittautui, ettei niin huonosti kuitenkaan.

Olisi ehkä ollut fiksumpaa jäädä lepäämään, mutta päätin katsoa mitä tapahtuu, jos menen vähän liian pitkälle.

Juoksin. Uimahyppäsinkin vielä. Onneksi. Ei riemastuttavan onneksi, mutta riittävän.

***

I don't question this. I don't ponder should I or should I not. I just run. And it does me good.

Kommentit (11)

Mirkku
12/11 | 

Olen tykännyt sun blogista hirveesti mutta nää marrasputkipostaukset on vähän erikoisesti ja jotain kaunokirjallista tyyliä hakien kirjoitettu. Pidin aiemmasta tyylistä :) Taidan palata blogiin kun marraskuu on ohi :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
13/11 | 

Juu nää on vähän tämmöisiä :) Yritän tehdä "normaalejakin" postauksia välissä, pari lajikokeilua esimerkiksi tulossa. Tervetuloa takaisin viimeistään joulukuussa :)

Mirella
14/11 | 

Niin, ja näitä tekstejä on paljon. Tosi paljon. MeNaisilla on 13 bloggaajaa, ja kirjoituksia näkyy kerrallaan 8. Nyt on useampana päivänä käynyt niin, että 3 niistä on Fitness Fuhrerin tilityksiä siitä kuinka ei huvittaisi juosta.

Olisko tämä aihe nyt jo käsitelty?

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
15/11 | 

Joo näitä on paljon, mullekin tuli yllärinä, että on tullut päivitettyä putkesta näin paljon. Ajattelin alunperin tehdä vaan pari juttua, mutta innostuin.

Sille näkymälle mä en mahda mitään, jos sattuu päivittämään eniten, niin niitä näkyy eniten.

Ja itse asiassa mähän olen tykännyt tästä ihan hulluna, eli postaukset eivät ole olleet tilityksiä siitä, miten ei huvittaisi vaan siitä miten tämä on aivan mahtava juttu :D

Yritän tosiaan tehdä välissä muitakin postauksia, ymmärrän kyllä että voi puuduttaa. Mutta mä olen saanut niin paljon positiivista palautetta tästä eri kanavissa ja livenäkin, ihmiset ovat itse alkaneet juosta tai alkaneet putkeen tämän ansiosta, että ihan siitä syystä jatkan vielä :)

Vierailija
16/11 | 

Ei missään nimessä, kyllä jokainen päiväraportti on kiva lukea! Niin kauan kuin jaksat, kyllä siinä jo taiteelliseksi muuttuu.

poppis / pikkuliten
18/11 | 

Fitness Fuhrer on tuottoisa ja nyt vaan sattuu olemaan marrashaaste päällä. Mun puolestani kirjoita vaan, meni kuinka ufoksi tahansa. Ja kyllähän sieltä blogivirrasta tai bloggaajalistauksesta voi hyvin klikata ja tarkastaa onko lemppareilta tai vaikka inhokeilta ilmestynyt uusia postauksia. 

TaMar
20/11 | 

Juuei. Antaa tulla vaikka joka päivä fiilikset miten marrasputki etenee :)

säännöllinen vierailija
22/11 | 

Hei jatka ihmeessä vaan loppuun (putkea!! ja siitä kirjoittamista!!).

Mielenkiintoista. Hienoa, kun kokeilet erilaisia juttuja - ja kerrot niistä!

Olet ollut inspiraationi liikkumisen uudelleen löytämisessä.

Aina se ei ole helppoa ja on IHANAA, että joku sanoo sen myös ääneen.

Kiitos ja kumarrus :-D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012