Minulla on aika lailla kaikkea meneillään nyt. Kaikkea sellaista, mikä vie paljon aikaa ja kuormittaa henkisesti. Mitä enemmän on kiirettä, sitä enemmän tingin siitä, että liikkuisin, söisin ja nukkuisin kunnolla. Tämä johtaa tietenkin vain huonompaan tilanteeseen.

Koko viikko on ollut älyttömän kiireinen. Aloin mielessäni tinkimään marrasputken säännöistä. Juoksin eilen 41 ja ensimmäisenä päivänä 40 minuuttia, joten eikö minulla ole jo varastossa paljon ylimääräisiä minuutteja niin, että voin joinain päivinä juosta vähemmän?

Kun en ehdi muuten. Kun en ehdi. En ehdi.

Kuulostaa tutulta.

Juostako vai juoda kaljaa? Molempi parempi, mutta jos ei ehdi juosta kun pitää juoda, niin ei siitä hyvä heilu.

En osannut ajatella marrasputkea siltä kannalta, mutta eilen juostessani tajusin, että ehkä se opettaa minua olemaan tinkimättä omasta hyvinvoinnistani. Minulla on ihan varmasti 25 minuuttia aikaa joka päivä. Ihan varmasti on.

Pitää olla kyseenalaistamatta. Pitää juosta, koska marrasputki. Koska säännöt. Joka päivä.

Se saattaa vaatia, että herään vähän aiemmin. Se saattaa vaatia, että roikun netissä vähän vähemmän. Se saattaa vaatia, että olen ilmaisen viinan tilaisuudessa, ja juon pelkkää vissyä. (Jep.) Hätätilanteessa se saattaa jopa vaatia, että juoksen nahkahameessa, mikä miltei tapahtui. Tajusin, että minulla oli lenkkarit jalassa. Tajusin, että se säästäisi aikaa. Mietin nopeasti, mitkä rintsikat minulla oli. Jätin kuitenkin väliin. Tällä kertaa.

*

I do have 25 minutes daily to take care of my wellbeing. I really need to understand that.

Kommentit (2)

essiessi
3/2 | 

Marraskuun postauksista ei yksikään ole päivittyny blogloviniin, se selvästi boikotoi marrasputkea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla