3. marraskuuta 2015

Kolmas päivä täällä.

Sää on epätavallisen lämmin. Se herättää minussa epäluuloa. Saatan alkaa pitää sitä oikeutenani. Myös valon määrä on hämmentävän suuri. Käytökseeni alkaa hiipiä ritualistisia piirteitä ja taikauskoisuutta. Pyrin liikkumaan ja iloitsemaan huomaamattomasti, jotta saan pitää tämän ylimääräisen lisälahjan.

Alkuasukkaiden marrasputkeksi nimittämä 30-jalkainen loinen on vallannut ruumiini ja mieleni. Ymmärrän olevani yhä isäntä, mutta loinen vaikuttaa aivoissani ja sumentaa ajatteluni. Teen päätöksiä, joita en muuten tekisi. En pysty taistelemaan vastaan. Kenties en enää haluakaan.

Tänään en enää vastustellut ulos juoksemaan lähtemistä. Se alkaa tuntua normaalilta. Ruumiini ei väsy siinä määrin mitä odottaisin. Tunnen itseni sen sisäpuolella, ja olen vallitsevaan asiantilaan tyytyväinen.

Voi olla, että joudun vielä kyseenalaistamaan useitakin vallitsevia totuuksia.

***

I'm still running! (Sung by the melody of I'm still standing.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012