Tiedän, että kuulostan vastahurahtaneelta, mutta tähän mennessä olen vakuuttunut siitä, että marrasputki on ihmisen parasta aikaa.

Se on nyt jo antanut minulle paljon enemmän, mitä osasin odottaa.

Yhden mielettömimmistä koskaan näkemistäni auringonlaskuista. (Ja on niitä kuulkaa muutama tullut nähtyä.) Keltaista, turkoosia, oranssia. Aivan vaaleanpunaisia hattaraisia pilviä, jotka olivat toiselta puolen harmaita. En voinut lopettaa juoksemista auringonlaskua kohti vaikka jouduin turhan kauas.

Vähäisimmällä vaivalla ikinä syntyneen runner’s high -kokemuksen. Tuo auringonlasku ja kaikki. Satuin myös juoksemaan ylämäkeen samalla kun radiosta sattui tulemaan Apulantaa, mikä on mitä ilmeisimmin tiloihin johtava kombinaatio.

Kaikki loputon kauneus, kaikki järjettömyys/ Kaikki ruoskivat toiveet, kaikki päättämättömyys

Uusia kokemuksia ja näkemyksiä. En ole koskaan aiemmin tainnut juosta kolmena päivänä putkeen? Kehittymisen kannalta kun on hyödyllisempää keskittyä treenien laatuun kuin määrään. Mutta hähää! Tällä ei ole mitään tekemistä kehittymisen kanssa. Minä saan vain juosta! Minä teen mitä haluan!

Sitä paitsi joka päivä pitää juosta vain 25 minuuttia. Ei tarvitse juosta tuntia! Eikä kymppiä! Ei pitkistä! Ei puolikasta! Ei maraa! Vaivaiset 25 minuuttia!

Tätä kirjoittaessa kello on kuusi marraskuisena maanantai-iltana. Olen virkeä ja iloinen. Mitä saatanaa! (Ai mutta join juuri seitsemän desiä kolaa. Siitähän se johtuu. Söin myös sohvalta löytyneen Geisha-suklaapötkön palasen. Voi miten ilahduin kun löysin sen!)

***

So far I’ve run every day in November. It’s the 2nd of November. I love this.

Kommentit (2)

Sanna
3/2 | 

:D Mutta nyt on hyvä marraskuun alku ollutkin, myös täällä pohjoisen suunnalla on ihan upeita aurinkoisia päiviä ja huikeita auringonlaskuja. 

Skippasin marrasputken kun ajattelin kipittää pisimmän pitkikseni koskaan tulevana la, pitää ottaa vähän lepoa alle:) Tai ainakin se on loistava tekosyy. Ja mulla oli kans tuo runner's high kokemus eilen lenkillä, kuulokkeissa tosin Earth, Wind & Fire ja Fantasy... Taisin vähän laulaakin epähuomiossa.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

On ollut tosi hyvä! Ja niin lämminkin!

Joo ei tää ainakaan mulla pitkisten kanssa tule toimimaan, menen noilla lyhkäisillä todennäköisesti koko ajan.

Toi on niin parasta kyllä :) Ja se on kuumottavaa, kun takaa tuleekin joku, kun sitä ei kuule, ja sitten just laulaa ääneen jotain epämääräistä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012