Marrasputki (subst.)

1.11. - 30.11. kestävä ajanjakso, jonka aikana osallistuja (ns. "putkessa olija") juoksee joka päivä vähintään 25 minuuttia. Käytännöt vaihtelevat, mutta yleisesti mukaan lasketaan ainoastaan ulkona tehdyt suoritukset.

Häiriintyneiden, epätoivoisten ja kaikin puolin ongelmaisten suosima marraskuinen ajanviete.

Katso myös telakkajuna. Ei pidä sekoittaa: darrasputki.

Darrasputki (subst.)

1.11. - 30.11. kestävä ajanjakso, jonka aikana osallistuja (ns. "putkessa olija") juo joka päivä alkoholia. Käytännöt vaihtelevat, mutta yleisesti mukaan lasketaan ainoastaan krapulaan ("darra") johtavat suoritukset.

Telakkajuna (subst.)

Leikkisä ilmaisu, jolla viitataan marrasputkeen sen potentiaalisesti urheiluvammoja aiheuttavan luonteen vuoksi.

*

Täten ilmoitan, että olen ostanut ensimmäisen luokan lipun telakkajunaan, ja ajelin sillä rattoisasti 40 minuutin ajan. Mikäli ette kerro kellekään, voin kuiskata, että Munkkiniemen rannassa saatoin tanssahtaakin vähän.

Aloitin putken päivää etuajassa Halloween Runissa.

Tästä huolimatta en usko hetkeäkään, että jaksan pysyä putkessa koko marraskuun ajan.

Suoraan sanottuna darrasputki kiinnostaa Todella. Paljon. Enemmän. On vain valitettava fakta, että marrasputken telakkavaarasta huolimatta darrasputki olisi minulle vaarallisempi ja johtaisi todennäköisesti tukalampiinkin tilanteisiin kuin pelkkään fyysiseen vammautumiseen.

Edelleen suoraan sanottuna, tässä vaiheessa elämää ja marraskuuta minusta tuntuu siltä, että putki on ainoa keinoni selviytyä. Ehkä sen päässä on valoa? Onhan?

Päivitän kuun kuluessa miten ajeluni sujuu. On hyvin mahdollista, että matka loppuu ennen kuin se kovin kunnolla alkoikaan. Yritetään nyt kuitenkin. Ei tässä oikein muutakaan voi.

 

P.S. Älä kokeile tätä kotona. (Koska vain ulkona tehdyt suoritukset lasketaan!)

***

Omg how hard is my life just now. I'm about to make it even harder by running every day during November. (No way I can do this. No way.)

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012