Minulla on osana matkalukemistoa uusin Me Naiset Sport -lehti. Tähän mennessä numero tuntuu melko lamelta, mutta lehden välissä ollut Sportian Fitnesskuvasto ilahdutti kovin. Malleina oli nimittäin suhteellisen tavallisen*, mutta treenaavan näköisiä naisia. Katsokaapa! Vaikka "perus"mallit ja fitnessmallit voivat toki olla oikein ihastuttavia (jälkimmäisten osalta vähän ihmettelen, että miksi heidän "lihaksistonsa tulee olla naisellinen sekä rakenteensa kevyt"? Että treenata pitäsi, mutta se ei saisi juurikaan näkyä? Ja missä nuo rajat muka menevät, häh?) oli todella mukava nähdä vaatteet suunnilleen sellaisina, miltä ne minunkin päälläni näyttäisivät.

Ja ainakin tuo kannen oikeassa yläreunassa oleva Niken musta dimangipaita vaikuttaa oikein kivalta... Että kiitokset Sportian markkinointiin hyvistä valinnoista mallien suhteen, ihan jo tällä perusteella päädyn varmasti myymälään asti. Ja kun siellä asti olen, saatan hyvinkin poistua kassan kautta.

*tavallinen on tässä heidän viehättävyydestään täysin riippumaton ilmaisu ja tarkoittaa sitä, että he eivät näytä olevan 180 senttisiä ja 45 kiloisia haltia-olentoja, joiden poskipäillä voisi kantaa pieniä esineitä.

***

Finnish sports store Sportia used normal-sized women with visible muscles as their models. I'm very impressed and off to Sportia when I'm back home.

Kommentit (12)

Inka / alternatiiviurheilija.net
1/12 | 

Onpa kiva kuvasto! Erityiset ihmetysplussat tankotanssikuvasta! Elän vissiin jokseenkin mainonnan ulottumattomissa (ovessa on ei mainoksia -kyltti, en katso telkkaria enkä tilaa mitään lehtiä) joten hauska nähdä välillä uusia tuulia sporttivaatteiden saralla :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
2/12 | 

Joo, tämä oli kyllä positiivinen yllätys, toki myös tankokuvan takia :D Mullekaan ei tule kotiin mainoksia, joten aika harvoin tällaisiin törmää. Nerokas oivallus markkinointiosastolta myös tuo kuvaston lehden väliin sujauttaminen.

Vierailija
3/12 | 

Hei!

Täällä Sportian markkinointipäällikkö. Suurikiitokset palautteestanne! Tämä lämmitti sydäntä, juuri tuota hain kun päätin valita kuvastoon mallit oikeasta elämästä eli liikunnan ammattilaisia/superharrastajia, jotka näyttävät siltä mitä ovat.

Valitettavasti kuvasto on saanut myös negatiivista palautetta, lähinnä miehiltä. Malleja on sanottu pulskiksi, josta kovasti harmistuin, sillä arvon leidit ovat henkilökohtaisia tuttujani. Kummatkin ovat terveellä tavalla normaalipainoisen piirissä mutta esimerkiksi minua (169 cm/67 kg) paljon timmimmässä kunnossa.

Myymme kuitenkin tuotteita juuri tavallisille ihmisille, emmekä pelkästään Fitness-malleille tai mallitoimistomalleille. Tällä periaatteella aion jatkaakin.

Tsemppiä ja hyviä treenejä itse kullekin. Tervetuloa Sportiaan kaikenkokoiset ihmiset!

Kristaliina
4/12 | 

Vau, mitä kuvia - ja huh huh sitä, joka esimerkiksi tuota tankotanssikuvan naista pulskaksi nimittelee! Upea, "oikeasti treenaavan" naisen kroppa!

Isot positiiviset palautteet kuvastosta myös täältä, ja aika hienoa että markkinoinnista tultiin tänne taustoja kertomaan - täältä just ropisi paljon pisteitä Sportialle :)

phocahispida
5/12 | 

Olipas mukavaa nähdä ns. normaalin, urheilullisen näköisiä ihmisiä kuvastossa.

Hienoa!Pitääkin asioida Sportiassa jatkossa!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
6/12 | 

Kiva, että päädyit tänne Sportian markkinointipäällikkö :) Edelleen, loistava mallivalinta. Uskoisin, että pääosin palaute on kuitenkin positiivista, ja kassavirrastahan sen lopulta näkee. Jotenkin en usko, että sellaiset herrat, jotka pitävät treenanneen näköistä naista pulskana, edes myymälään päätyvät...liikuntaa harrastavat kun yleensä tietävät, mitä se harrastus kropan ulkonäölle tekee ;)

Vierailija
10/12 | 

Argh!

Missä vaiheessa normaalipainoisista URHEILULLISISTA naisista tuli pulskia? En ymmärrä. Ja tietysti olisi mukava nähdä kokovartalokuva noita naisia arvostelleista miehistä, että onko heillä kuinka timmit takalistot ja selkä miehekkäästi V-kirjaimen muotoinen...

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
11/12 | 

Hah hah, todella! Vähän epäilen, että aika kaukaa ovat salit ja vastaavat kiertäneet, kun eivät tiedä miltä treenaava nainen näyttää :D

Vierailija
12/12 | 

"..he eivät näytä olevan 180 senttisiä ja 45 kiloisia haltia-olentoja, joiden poskipäillä voisi kantaa pieniä esineitä."

Repesin. Niin osuvasti kuvattu :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012