Tunnen yhden ihanan tyypin. Tai no, tunnen useampia, mutta kerron teille nyt tästä yhdestä. Hän on kunnianhimoinen ja valmis työskentelemään tavoitteidensa eteen. Hän on kiinnostunut monista asioista. Hän on empaattinen ja ystävällinen ja hänellä on mahtava huumorintaju. Hän on eläytymiskykyinen. Kannustava. Hän on pohdiskeleva ja hänen kanssaan on mielenkiintoista keskustella. Hän on myös varsin kivan näköinen. Kaikin puolin ihana tapaus siis.

Paitsi omasta mielestään.

Kun ensimmäisen kerran kuulin, että hän ei näe itseään kuten minä näen hänet, hämmennyin syvästi. Miten sinä et tajua, kuinka ihana olet? Miten se on edes mahdollista?

Mutta emmehän me tajua. Siinä on tietysti se ongelma, että itsensä kanssa joutuu elämään koko ajan. Silloinkin kun käyttäytyy huonosti ja ajattelee huonosti. Silloinkin kaikki on huonosti. Mutta sen lisäksi, että tietää virheensä, uskoo itsellään olevan paljon enemmän virheitä kuin onkaan. Eivät muut huomaa niitä, tai vielä parempaa, he eivät välitä niistä.

Tämä tuli mieleeni tästä Axen mainoksesta. Juujuu, se on mainos, ja tarkoitus on myydä. Siitä huolimatta ilahduin oikein kovasti.

Sen lisäksi, että mainoksessa esiintyy ilahduttavan kattavasti erilaisia miehiä ulkonäöstä seksuaaliseen suuntautumiseen, sen sävy on mukavan positiivinen. Mutta se, mitä mainoksessa sanotaan, ei ole vain positiivista, vaan myös totta. Juuri nuo asiat tekevät ihmisestä kiinnostavan: intohimoinen suhtautuminen edes johonkin ja omat, yksilölliset piirteet. Eikä pieni puunaaminen ole yhtään haitaksi, jos sitä ei tee pakosta tai itseinhosta.

***

I love this Axe ad. It reminds me of a Austin Blood quote: You should definitely have more confidence. And if you saw yourself the way others see you, you would.

Kommentit (1)

TaMar
2/1 | 

En tiedä saako tästäkin mainoksesta irti jotain negatiivista mitä nyt ei vaan taas itse tajua, mutta lähtökohtaisesti tää todellakin on ihan huippu. Paras juttu on olla oma itsensä ja kehittää sitä. Kun vaan aina muistais tämän...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012