Ihan pieni informaatioluonteinen asia tässä vain, elikkäs kuten vihjailin, olen poistunut lomailemaan Välimeren rannikolle. Voi olla että keskityn lööbaukseen, joten kovin reaaliaikaista päivitystä ei välttämättä ole tulossa. Mutta ällös huoli, olen ajastanut muutaman postauksen napsahtamaan luettavaksi tuolta luonnosten puolelta. Toivon mukaan Lilyn uudistus ei sotke kuvioita.

Ja jännityksellä tässä odotetaan, millainen uudistus on! Omankin palstan ulkoasua olen suunnitellut tuunailevani, mutta en toistaiseksi ole saanut aikaiseksi muuta kuin yhden kuvan sivupalkkiin ja reuna-alueen värin vaihdetuksi (huomasiko edes kukaan?), sillä kun uutinen uudistuksesta tuli, jäin odottelemaan millaisia muutoksia se aiheuttaa.

Millään varsinaisella treenilomalla en tosiaan tällä kertaa ole, mutta kun nyt tuli napattua tämä kone mukaan ja netti näyttää ihan kivasti pelittävän, en varmaan voi olla pistämättä muutamaa kuulumista uintiharjoittelun edistymisestä ja ehkä siitä, millaista näillä nurkilla on juosta.

Ja semmoisen pienen vinkin pistän heti, että en kyllä enää ikuna lennä muissa kengissä kuin lenkkareissa! Näyttää totaalisen juntilta ja ameriikan turistilta, mutta on vaan niin kätevää: mukavaa kävellä, seistä ja jonotella, ja säästää älyttömästi tilaa matkalaukusta. Suosittelen! Tosin suosittelen myös, että hankit sellaiset trendikkäät kevyet lenkkarit makealla värityksellä, nuo minun valkoiset supervaimennetut eivät todellakaan ole sieltä staileimmasta päästä...

Palataan!

***

I'm on a holiday so at least some pre-timed posts are coming up next week.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012