Yhteistyössä Finnmatkat.

Lomaillessamme minulla oli koko ajan nälkä. Johtui ehkä kaikesta siitä treenaamisesta...

Majoituimme Tres Vidas -hotellissa Bahia Felizissä, ja huoneistohotelli kun kyseessä on, siellä oli kokkausmahdollisuus. Hotelli sijaitsi Blue Villagessa, jonka alueelta löytyi useampi ravintola. Ruokailupaikkoja oli myös läheisessä Bahia Felizin ostoskeskuksessa, ja ne joissa piipahdimme, olivat tasokkaita. Pääasiassa kuitenkin söimme sellaisissa ravintoloissa, jotka olivat tuttuja jo aiemmilta reissuilta. Ehkä vähän tylsää, mutta toisaalta, miksi vaihtaa erinomaista?

Lämpimän ilmanalan suosikkijuomistani on ehdottomasti alkoholiton radler, tai shandy niin kuin tuolla päin sanotaan. Maistuu se alkoholillakin, mutta tykkään juoda noita pitkin päivää, joten prossaton versio on lempparini. Minulle on juuri selvinnyt, että nykyisin saa yhtä merkkiä Suomestakin!

Espanjassa kun ollaan, pitää tietysti syödä tapaksia. Lempipaikkani Gran Canarialla siihen  on Cabo Suroeste Patalavacassa.

Sangria oli vahvaa, minkä ehkä naamasta näkee.

Valkosipulitahna oli vahvaa sekin - ja käsittämättömän herkullista!

Kanarialaiset perunat mojon kanssa on yhdistelmä, joka miltei voittaa uudet perunat ja voin!

Chorizo sipulin kanssa maistuu sekin.

En tajua mitä järkeä on tuossa friteeratussa juustossa hillon kera, mutta tarvitseeko tajutakaan? Herkullista!

Jälkkäriä toki myös!

Samaan Blue Villageen kuuluvassa Hotelli Orquideassa olisi ollut kehuttu aamiaisbuffet, mutta päädyimme syömään aamupalat huoneessa. Aloe vera on iso juttu Kanarialla, mutta aloemehu ei ollut minun juttuni.

Toinen suosikkipaikkani on La Proa Melonerasin rannalla. Paikassa kannattaa syödä kalaa, se on mieletöntä!

Ihanan näköinen ja varsin makoisa lasagne syötiin San Agustinin ostoskeskuksessa sijaitsevassa paikassa, jonka nimeä en valitettavasti muista. Löytyy rannan puolelta ostarin katutasosta, ja myy kotiruokaa paikan päällä syötävksi sekä mukaan.

Jos piipahtaa San Agustinin centro commercialissa, kannattaa etsiä alakerrasta gelatopaikka Heladeria Cacao. Paikan jäätelö on top 3 -listalla koskaan syömistäni gelatoista, ja minä olen melkoisen määrän ehtinyt maistella! Paikkaan kannattaa matkata kauempaakin, esimerkiksi Suomesta!

Radlerit ovat ehkä lempparijuomiani, mutta kyllä se kylmä valkoviinikin maistuu. Hotellihuoneen terassilla, auringonlaskua katsellen nyt varsinkin!

Finnmatkat tarjosi matkamme ja majoituksemme.

***

We also had a tasty holiday!

Kommentit (1)

Uraäidin Ruuhkavuodet
2/1 | 

Kiitos taas, nää sun ruokapostaukset on niin piristäviä! Ei mitään "ei-hiilareita-pelkkää-hyvälaatuista-protskua-ja-muista raakaruoka" -diibadaabaa, kuten niin monissa fitness-blogeissa, vaan tavallista, tervehenkistä ruokaa. Jatka samalla linjalla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012