Joistain asioista on tosi vaikea kirjoittaa. Silloin kun on oikein iloinen jostain, ei oikein saa sanottua muuta kuin mahtavaa ihanaa tosi hienoa vuhuu, ja sehän ei riitä sitten ollenkaan.

Noh, lakonisesti totean, että olen hyvin iloinen. Minulla on ollut muutama sellainen oikein tosi, tosi iso haave elämässäni, ja tämä on yksi niistä. Tarkalleen ottaen tämä on viimeinen niistä. Taitaa olla aika keksiä uusia, mutta hypätään nyt ensin (vai miten se meni).

Enempää en harmillisesti saa kertoa vielä, mutta prosessi on jo pitkällä ja lisää saan paljastaa jo alkusyksystä. Senkin uskallan sanoa, että jos tykkäät blogistani, niin tykkäät myös tulevasta teoksesta!

***

So I'm writing a book at the moment. Couldn't be happier!

Kommentit (22)

Vierailija
23/22 | 

Onnea! Mahtavaa, ihanaa! Vuhuu! :)

jaanaba.fitfashion.fi
25/22 | 

Whaat! Onnittelut! =D
 

Liina
27/22 | 

Mä oon tästä ihan huippuhuippuhuippuiloinen! On niin mahtavaa, että tällaista on tulossa! Onnea!

Anna
29/22 | 

Kerrassaan mahtavaa! Onnea! Odotan innolla lisäpaljastuksia! Huutomerkki!

Carol Wood
38/22 | 

Excellent information providing by your Article, thank you for taking the time to share with us such a nice article. Amazing insight you have on this, it's nice to find a website that details so much information about this topic. Kindly visit the EssayCorp website we providing the best business development assignment help in Australia, USA & UK.

Accounting Assignment Help
44/22 | 

Need Accounting Assignment Help online? My Assignment Help is the best assignment service provider offered online by a team of experts tutors of Australia, UK, and the USA. With a team of expert academic professionals, We are one of the prominent assignment service providers in the academic sector. Hire our accounting experts to produce top-quality projects and maintain high grades. We are available 24*7 for your assistance.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012