Joistain asioista on tosi vaikea kirjoittaa. Silloin kun on oikein iloinen jostain, ei oikein saa sanottua muuta kuin mahtavaa ihanaa tosi hienoa vuhuu, ja sehän ei riitä sitten ollenkaan.

Noh, lakonisesti totean, että olen hyvin iloinen. Minulla on ollut muutama sellainen oikein tosi, tosi iso haave elämässäni, ja tämä on yksi niistä. Tarkalleen ottaen tämä on viimeinen niistä. Taitaa olla aika keksiä uusia, mutta hypätään nyt ensin (vai miten se meni).

Enempää en harmillisesti saa kertoa vielä, mutta prosessi on jo pitkällä ja lisää saan paljastaa jo alkusyksystä. Senkin uskallan sanoa, että jos tykkäät blogistani, niin tykkäät myös tulevasta teoksesta!

***

So I'm writing a book at the moment. Couldn't be happier!

Kommentit (14)

Liina

Mä oon tästä ihan huippuhuippuhuippuiloinen! On niin mahtavaa, että tällaista on tulossa! Onnea!

TOMAS

Want to download any game or software related to PlayStation, it is the time when the user needs to spend money in buying these games or software, So here comes the role of these codes(PSN Codes) which helps in availing discount, and spend lesser while purchasing or downloading any stuff related to PlayStation. There is no need to worry about how to get these PSN codes, just visit the link FREE PSN CODES 2017 mentioned here and all will be done with ease. These PSN codes are very easy to use and are very helpful in getting the deals done in more simpler and cheaper way.

Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012