Tai oikeastaan puhun mieluummin painonhanllintavinkistä, mutta tuo rimmasi kivemmin. Paljastan teille huipun jipponi, jolla: Lopetat syöpöttelyn! Kulutat kaloreita samalla kun tuijotat tosi-TV:tä! Laihdut (ehkä)! Pysyt mitoissasi! Mikä on tämä mystinen salaisuus?

Virkkaus.

Ai miten niin? Monestakin syystä. Tiedäthän, kuinka telkkaria töllötellessä tekee mieli napostaa jotakin? Jos käsissä on virkkuutyö, ei voi syödä samaan aikaan. Oikein kiehtovan kuvion kanssa ei malta edes irrottaa käsiä heittääkseen karamellin suuhun. Ja koska kädet - ja aivot - työskentelevät koko ajan, kaloreita palaa! No okei, ei ehkä hirveästi, mutta enemmän kuin ainoastaan katsoessasi, kuinka jonkun rakkaasta on tullut pullukka.

Saatat myös laihtua, edeltävistä syistä. Riippuen siitä, millä tavalla motivoidut, voit laihtua myös silloin, jos valitset virkattavaksesi vaatteen vähän liian pienessä koossa. (En takaa mitään.) Kivasti motivaatiota voi saada myös siitä, että pienemmässä koossa virkattavaan kolttuun tai vastaavaan menee paljon vähemmän aikaa, vaivaa ja lankaa kuin suuremmassa koossa askaroitavaan. Silkkaa kaiken säästöä!

Seuraavaksi teen tämän, ja jo on taas syytä pysyä koossa 36/38. Ohje löytyy Moda-lehdestä 2/2013.

Ja tietystikin: koska olet käyttänyt noin tsiljardi tuntia virkataksesi esimerkiksi hameen, raahannut langat, koukun ja ohjeet mukaasi töihin, bussiin, rannalle ja lentokoneeseen, et kerta kaikkiaan voi lihota ulos luomuksestasi! (Huom. kannattaa ehkä käyttää tuotosta viikottain tai roikuttaa sitä esillä. Nimim. Olen ehkä saattanut lihoa ulos virkkaamastani hameesta. Ehkä. En uskalla sovittaa sitä.)

Niin että en minä nyt ihan varma ole, että toimiiko tämä. Virkkaus on kuitenkin oikein kivaa ja aika helppoakin, kokeile!

***

Crochet is a good way to control your weight. When using smaller sizes it takes less time to crochet your clothes and you just simply can't grow out of them after all that work! It also keeps your hands busy from eating (idle hands...)

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012