Lähdin minilomalle Tallinnaan suurin suunnitelmin. Kävisin Kalev Spassa uimahyppäämässä, Ronimisministeeriumissa boulderoimassa ja släkkäämässä, pyörähtäisin Kaubamajan kosmetiikkaosastolla ja ostaisin Rimistä kaljaa ja makkaraa. No, kävin siellä Kaubamajassa.

Lopulta liikuntapainotteiseksi tarkoitetun loman ainoa aktiviteetti oli ravintolasta ja baarista ja vaatekaupasta toiseen juokseminen. Tai no, tanssin myös pikkuisen.

Söin tällaisen hampurilaisen (ihan jees) Estonian Burger Factoryssä.

Nämä ranut (erittäin jees) söin samaisessa paikassa.

Ylimmän kuvan kakkua söin Josephinessa, joka on lempparipaikkojani Tallinnassa.

Uudeksi suosikiksi löytyi Depeche Mode Baar, jossa soi vain Depeche Mode. Musiikki on kohdillaan, eikä paikalla ollut oikein ketään, mikä on suuri plussa kun baarista puhutaan. Tanssilattialla oli tilaa, olin ainoa, joka tanssi. 

Iltasella kävimme Koht/Moonshine baarissa, jossa oli oikein kiinnostava olutvalikoima. Join kuitenkin siideriä (!!!), koska en voinut vastustaa paperipussia, jossa pullo oli. Kahdeksanvolttinen (!!!) juoma oli maustettu mintulla ja chilillä.

Silk-sushiketjun paikkoja löytyy ympäri kaupunkia, ja ruoka on ollut hyvää aina kun olen niissä syönyt.

Täytynee mennä pian uudelleen, kun kerran jäi kaikki treenit tekemättä! Jos sinä olet aktiivisempi ja varsinkin jos satut samanlaisena sadepäivänä Tallinnaan, käy Kalev Spassa (Viron ainoa 50 m allas) tai Ronimisministeeriumissa (pääasiassa boulder-seiniä, avoinna iltaisin).

Mikäli shoppaus on cardiosi, saat Rotermannin halpisketjuissa (Bershka, Stradivarius, Springfield) hyvän (tuskan-)hien päälle. Kosmetiikkaa (varsinkin näitä) kannattaa hakea Kaubamajan kosmetiikkaosastolta ja sataman Rimistä tietysti kaljaa (erikoisoluet naurettavan halpoja) ja makkaraa (Samsanas pepperoni). Ja hei, aja Uberilla, kuten SariKoo minulle vinkkasi, tosi kätevää!

***

I had big plans for my Tallinn visit: I'd be very active. Well...I ran from a restaurant to another and ate all I could.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Minkäköhänlaisessa  "muusissa" pitää olla, että tanssii ainoana Depeche Mode jossain virolaisessa räkälässä...

Inkeri
2/6 | 

Kiitos vinkeistä, sattuivatpa sopivasti kun olen muutaman viikon päästä lähdössä Tallinnaan. :)

Vierailija
3/6 | 

DM baari ei ole räkälä vaan kiva paikka. :) Jos shoppailua haluaa, niin kannattaa mennä käymään Rocca Al Maressa, sinne pääsee julkisilla tai Virun edestä lähtevällä ilmaisbussilla. Suosittelen kokeilemaan superhalpaa St Patrick'sia (sieltä saa ihan kelvollista ruokaakin:) ja Tallinnan vanhinta kahvilaa Maiasmokkia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012