Tervehdys taas täältä epävirallisesta Nutella Suomi -fanclubista! En ole ihan varma onko tämä hyvä juttu vai pyhäinhäväistystä, mutta katsokaa nyt kuitenkin: 17 guilt-free Nutella recipes.

Pari kieroa ehdotusta feikki-Nutellan (!!!) väsäämiseksi sekä muka- tai puoliterveellisiä reseptejä, joissa hyödyntää aitoa kamaa.

Tosin minun syyllisyysvapaa Nutella -reseptivinkkini on vielä yksinkertaisempi: lusikka purkkiin ja menoksi.

Jos jaksat askarrella vähän enemmän etkä ole niin nökönuuka sen terveellisyyden kanssa, tsekkaa tämä ohje:

Mieletöntä! En tiedä kenen älynväläys tämä on (mutta rakastan sinua!) enkä tiedä kuvankaan alkuperää. Nappasin sen kaverini Helenan Fb-seinältä. Pahoitteluni alkuperäistekijälle tästä ryöstöstä mutta utilitarismi hei.

Juu. Tuosta tulee tankkausruokani nro 1 (on tämä blogin aihepiiriin kuuluva postaus, on on!). Tulee ihan lämpimät muistot Espanjan leivonnaisista mieleen. *Kuolaa*

***

Check out these 17 guilt-free Nutella recipes even tough I think fake-Nutella (!!!) is a kind of blasphemy. And I advice you to be quilt-free with the real stuff also.

(If that's your idea: I seriously love you. If that's your picture: I'm sorry to steal it but humankind deserves to see this.)

Kommentit (6)

Silkkitassu
7/6 | 

Ihastuin Nutella-jäätelöön Italian reissullani ja se on kyllä aivan ihana herkku, vaikkakin paikallisen tutun mukaan Italiassa sitä syövät lähinnä vain lapset... Noh. en häpeillyt yhtään kun jäätelöä tilasin! :)

En ole kyllä hankkinut Nutellaa kotiin, kun pelkään jutun karkaavan ihan käsistä. :D Luultavasti söisin vain sitä suoraan purkista ja jatkuvasti. 

Tuo resepti näyttää kivalta, voisi kokeilla. :)

NinaMaria
8/6 | 

Silkkitassun kanssa samolla linjoilla :D Eli en uskalla ostaa sitä kotiin juuri koskaan. Liian helppo "vain vähän maistaa" ;) Onneksi monesti hotelleista (ainakin Euroopasta) on Nutellaa aamupalalla löytynyt. Yhdistänkin sen mielessäni lomailuun ja sitäkautta luksukseen.

Inka / alternatiiviurheilija.net
9/6 | 

Voi ei, näyttää liian hyvältä :D Ei tällasia saa postata keskellä viikkoa!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
10/6 | 

Hehee, joo en minäkään kovin usein uskalla ostaa. Olen koittanut laittaa purkin läpinäkymättömään muovipussiin ja pussin vihanneslaatikkoon, mutta ei se mitään auta kun tiedän, että se on siellä.

Mäkin yhdistän Nutellan nimenomaan lomailuun ja se on ehkä yksi osa sen viehätystä? Ja tosiaan kun olen lomalla vedän sitä ihan estottomasti, kotona koitan pitää jonkunlaista tolkkua. Ostan äitienpäivän aamiaiselle ja tankkauseen ja sillee, ihan joskus vaan ostan "ilman syytä". Tosin olen kyllä aika hyvä keksimään niitä syitä :P

Roomassa olen saanut parasta Nutellajäätelöä ikinä (jäätelöhän on mun toinen pakkomielletasoa lähentelevä lemppari), ja saa esim. Ranskastakin kohtalaista, mutta se Rooman...löytäisinköhän sen paikan Googlen kartasta..?

Inka, keksit nyt vaan jonkun hyvän syyn, niin keskellä viikkoakin voi tehdä tuollaisia :D Itse ajattelin tehdä vappubrunssille, silloin pitää aina syödä kaikkea överiä!

nansk
11/6 | 

Ooooooh voi taivas. Nutella, nam! Suoraan purkista on meitsinkin tapa. En uskalla ostaa liian usein, mutta nyt olen taas pitänyt pitkää taukoa...

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
12/6 | 

Ei kannata liikoja sitä taukoa venyttää, tulee vielä joku hivuttava puutostila! Ja kyllä se kaikista ihanista kombinaatioista huolimatta taitaa kuitenkin olla parasta suoraan purkista :D Tai no ehkä gelatossa tai croissantin sisällä on yhtä hyviä...en osaa päättää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012