Lempivaatteeni on jättikokoinen T-paita jossa lukee Dirty Dancing -fontilla Dirty Dancer. Voi olla, että se on paituli, mutta en välitä, vaan hiippailen siinä ihan rauhassa ihmisten ilmoilla. Löysin sen Uffin tarjouspäiviltä pränikkänä, siis voitteko kuvitella, että joku on luopunut moisesta aarteesta!!! Maanisen käytön seurauksena se alkaa olla vähän nuhjuinen, ja olisinkin superkiitollinen jos joku kykenisi vinkkaamaan, mistä saisin uuden. Niin kiitollinen, että tanssin ja laulan Time of My Life kertojalle. En kyllä osaa laulaa enkä oikein tanssiakaan, että liekö sitten kummoinen lupaus.

Säästän teidät paidaltani. Toistaikseksi.

Tällä asiaan kuuluvalla johdattelulla itse aiheeseen. Eli musikaaleista, tanssista ja ihan parhaasta ajasta kiinnostuneille Tukholman kävijöille vinkkinä, että China Teaternissa pyörii Dirty Dancing -musikaali nyt syksyllä. Infoa löytyy täältä. Harmikseni en päässyt katsomaan tuossa kun Tukholmassa käväisin, mutta ehdottomasti pitää vielä mennä! Paituli päällä, tietty.

Kommentit (2)

Eeva Kolu
3/2 | 

NIIN KADE!!!!! Menen heti metsästämään jostain netin syövereistä omaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012