Vähän on tultu oltua vetämätön ja kärttyinen. Mutta kuten pääsiäislomalla päätin, arkenakin pitää saada tehtyä kivoja juttuja. Tänään pelasin kovilla ja tungin apauttiarallaa kaikki parhausjutut samaan päivään.

Kunnolla treenaamaan en ehtinyt, mutta kävin pikkuisen testaamassa uusia Merrellin polkujuoksulenkkareitani (saatu). Hyviltä tuntuivat! Samalla haaveksin tulevista kisoista. Tällä hetkellä mielessä on Salomon Trail Run Tukholmassa, Nuts Pallas ja jokin mystinen polkujuoksu Uralilla heinäkuussa.

Koulun jälkeen menimme lasten kanssa Kissakahvila Helsinkiin. Kissit olivat ihania, ainoastaan harmitti että niitä ei saanut ottaa sylkkyyn!

Samalla reissulla piipahdin hakemassa sipsejä maisteltavaksi. Tarkalleen ottaen salmiakkisipsejä. Salmiakki. Kieroja, mutta hyviä. (Saatu.)

Alkuillasta ajelin vielä soutustadionille avantouimaan. Jäät lähtivät tänään, että kyllä se kuulkaa on talvi nyt ohi. Mummoni sanoi aina, että lapsena hän sai vaihtaa polvisukkiin kun merestä lähtivät jäät. Itse taidan viimeinkin vaihtaa talvikengät tennareihin!

Loppuhuipennukseksi ajattelin vielä ottaa olusen. Sitten onkin lähes kaikki mahdolliset panokset käytetty!

***

Running, cats, potato chips and ice swimming. I guess I could say this was a nice day!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012