Jotkut ei sitten ikinä opi. Termillä jotkut viittaan mm. itseeni.

Eikös näytäkin kivalta ja leppoisalta?

Olen flunssassa, ja mitäs sitä flunssassa muuta kuin hengaisi netissä. Ja nyt kun kerran täällä ollaan, päädyin toki internetin lempisivustoni eli maratonkalenterin pariin. Maratonithan on helppoja, leppoisia ja kepeitä juttuja, joten ajattelin että voisin lähteä hilpaisemaan sellaisen syksyllä. Löysinkin monta kiinnostavaa, kuten nyt Amsterdamin, Palman, Nizzan ja Ateenan maratonit. Pientä sumplimista ja ehkä ylipuhumista tässä vielä vaaditaan, ja jalan tarkkailua, mutta toivottavasti...

Lisäksi otin ja ilmoittauduin Helsinki City Triathloniin. Treenata en sitä varten pysty, mutta onneksi on Terässiasta kuntoa varastossa...kröhöm. Toivon mukaan edes toivun sunnuntaiksi.

Jotenkin helpotti kummasti fiilistä tämmöinen tapahtumasuunnittelu ja ilmoittautuminen. Siinä helpotuksen tilassa aloin sitten sekoilemaan lisää, ja nyt olen näemmä menossa johonkin hirveään juoksujuttuun nimeltä Tough Viking. Koska minähän epäilemättä olen tosi Tough Viking, enkä olleenkaan esim. Soft Hamster, mitä voisi kuvitella.

Helppo homma, ei tarvitse edes juosta koko matkaa!

Painostin kaverinkin mukaan. Hän katsoi tapahtuman esittelyvideon ja sanoi voivansa fyysisesti pahoin. Minä en katsonut sitä videota, enkä katso. Kun en uskalla. Tämä oli tarpeeksi:

Tough Viking on suurin Pohjoismaissa järjestettävä esteratakilpailu. Se koostuu rankoista, märistä ja haastavista kilometreistä sekä 15 brutaalista esteestä, jotka haastavat kilpailijat äärimmilleen. Esteet koostuvat mm. vedestä, jäästä, sähköstä, piikkilangasta, mudasta, monkey bareista ja amerikkalaisista jalkapalloilijoista.

Mitä!!! Kuulostaa kauhealta!

Jostain syystä piti kuitenkin änkeä mukaan. Ajattelen varmaan, että siitä tulee hauskaa. Riuduttava tilani sumentaa arvostelukykyni selvästikin.

Mutta ei ehkä kannata ottaa tähän samanlaista lähestymistapaa kuin Terässikaan. Eli odottella ajan kulumista ja sitä, että jotenkin mystisesti olisin kunnossa kun radalle pitäisi lähteä. Järjestäjän nettisivuilla vinkataan osallistumaan SATSin Performance Tough Viking -treeneihin ja Reebokin järkkäämälle ilmaiselle aamulenkille. Muuten hyvä, mutta tuo aamulenkki on kello 7.30!

Tuo tyyppihän on selvästi aivan riemuissaan.

Sattumalta tulin koittaneeksi apinatikkaita kotva sitten (vai mikä ihme monkey bars on suomeksi?), ja yllätin itsenikin. Luulin, ettei niillä pysty etenemään, mutta kas, pääsin päästä päähän. Ei siis huolta, minkään suhteen. Niin kauan kuin en katso sitä videota...(jos sinä haluat vilkaista, niin se löytyy nettisivuilta).

***

Something happened and now I'm going to Tough Viking. It seems to be very tough, and because I'm not, I think I actually should train for this one.

Kommentit (16)

Sillycatlady
18/16 | 

Katsoin videon. Näytti mielenkiintoiselta... Harmi kun mulla on samana päivänä öh..muuta menoa. Muuten oisin kyllä tullut. Ihan varmasti oisin. Kyllä.

Lii
21/16 | 

Mä mietin tuota myös, mutta sitten ajattelin, että on muuta menoa. Ei kun oikeasti ajattelin, että en ehkä selviäisi siitä, kun tippuisin niiltä monkey bareilta alas ja jäisin itkemään vittuuntumistani muiden heiluessa ohi. Koska MÄ en varmaan niillä etenisi.

Ja uudet juoksukenkätkin menisi kuraan, eih.

Noora A
22/16 | 

No nyt aloin mäkin miettimään tätä ja yritän saada kaveria mukaan! Ehkäpä tänä vuonna ilmoittaudun vapaaehtoiseksi että on sitten vuosi aikaa treenata kisaan ja saan ilmaisen lipunkin! ^_______^

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
23/16 | 

Mä jotenkin luotan nyt siihen, että kaikki tippuu niistä... Terässiassa monet oli iloisesti tosi huonoja (tai no vähän huonoja), niin olen itsekin rauhassa kämäinen. Sitten tietysti jos kaikki muut on kovia viikinkejä ja mä ainoa hamsteri...ei se voi niin mennä :O Apua :O

Voitko kuvitella, mä olen oikein säästänyt vanhoja lenkkareita sitä varten että menen joskus tämmöiseen hassuttelujuoksuun. Hassuttelu.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
24/16 | 

Reippaasti mukaan vaan! Mä nyt kannustan ehdottomasti kaikkia tonne, että en vaan minä joudu kärsimään ;D

Kannatan kyllä myös vapaaehtoisuutta, ilman vapaaehtoisia ei saataisi mitään kisoja pidettyä, se on tosi tärkeää hommaa!

Miss Shellfish Beach
25/16 | 

......sähköä? Onkohan tässä nyt kaikki ihan laillista ja ihmisoikeuksien mukaista? Hui.

Pingumarleena
27/16 | 

Eih ja voih. Vain kaksi ajatusta: miten olen voinut missata tällaisen tapahtuman olemassaolon? Ja oliko pakko postata tästä, tuonnehan on ihan pakko päästä hamsteriksi mukaan??

Salkin
28/16 | 

Katoin videon, näytin videon kaverille ja oltiin myyty. Tämä siis tapahtui jo ennen kuin löysin blogisi, ilmottauduttiin heti kun kuultiin tästä, joskus keväällä jo. Ihan huippu juttu ja tosiaan vanhoille lenkkareille löyty hyvä "saattohoito" autuaammille maille. Itsellä triathlon päälajina, joten tämä on juurikin hupihommia! Hulluilla hullujen huvit! :)

pölvästi
29/16 | 

En ole liikkunut yli 10 vuoteen. Istun päivät pitkät ja syön aivan järjettömän huonosti. Parissa vuodessa painoni on noussut yli 20kg. Olen valmistautunut Tough Viking kilpailuun käymällä lenkillä alle 15 kertaa - käytännössä en siis ole valmistautunut. Tuskin sinne kuolee kuitenkaan (?)..

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
32/16 | 

Hahaa, no onneksi en ole ainoa joka lähtee vähän kevyin eväin matkaan!

Mutta tosta kuolemisesta mä en tiedä, onhan siellä kuitenkin sähköä ym.? :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012