Vesipelostani huolimatta tykkään hulluna puljata vedessä. Ehkä siinä on joku kummitusjuna-efekti? Nämä kylmät päivät ja kylmät vedet rajaavat vaan rantapelleilyä aika tehokkaasti. Onneksi on ollut edes muutama kunnon kesäpäivä, niinä olenkin klutannut sitten mahdollisimman paljon! Ja onneksi on suppaus, jonka ansiosta voi nauttia vedestä ilman hyistä kylpemistä!

Kuun vaihteessa kävin Nuuksiossa suppaamassa Sonyn kutsumana. Kävi tuuri, ja päivä oli aurinkoinen, jopa kuuma ja vesikin lämmintä.

Kädet eivät ojennu kun liikkuvuus ei riitä. Yritän ja yritän venyttää yläkroppaa, mutta jatkuva päinvastaiseen suuntaan könöttäminen koneella vaikuttaa enemmän. Ehkä vielä joskus....ylimmässä kuvassa taas onnistuin ekaa kertaa oikeasti seisomaan päälläni sup-laudalla - ja kuvaaja ei ihan ehtinyt mukaan!

Päälläseisontasukseesta innostuneena Teräsmeduusat rakensivat pyramidin laudalle. Uskotko, jos sanon, että kuvaaja ei taaskaan ehtinyt mukaan?

Nämä ylläolevat kuvat on otettu Sonyn Xperia -puhelimella, joka on vedenkestävä. Sortsit Adidas (saatu) ja bikinitoppi H&M.

Seuraavanakin päivänä piti päästä suppaamaan! Suuntasimme Hietsuun, jossa meloskelimme lasten kanssa.

 

Olen harmitellut, ettei lähirannallani ei ole lautavuokrausta. Kunnes googlasin ja huomasin, että Kalastajatorpalla on TwentyKnots:in toimipiste! Pulju tarjoaa sup-vuokrausta, -kursseja, -joogaa ja -retkiä. Olen tulevana yönä (!) menossa Urban Midnight SUP -retkelle, joka lähtee Eiranrannasta klo 21 ja päätyy Töölönlahdelle puolen yön jälkeen. Jännää!

TwentyKnots järjestää myös Sup & Run kisan 30.8. yhteistyössä Team Snowflakesin kanssa. Toisessa sarjassa melotaan ensin 4 km ja sitten juostaan yhdeksän, toisessa juostaan ensin 15 kilsaa ja melotaan lopuksi viisi. Todellakin pitää päästä mukaan! Mutta kumpaan sarjaan? Jaksanko suppailla 5 km jos ensin juoksen 15 kilsaa? Hetkinen, jaksanko ylipäätään supata edes neljää? Kuinka kauan siihen menee? Ehkä ensi yön jälkeen olen fiksumpi!

***

I'm disapponted with this summer, it's too cold for beach days and having fun in water. Luckily there's SUP! On stand up paddle board I can enjoy water without freezing.

Kommentit (14)

Lemmi
15/14 | 

Suppailu on kyllä nyt kaikkien huulilla eikä varmasti suotta. Itse odotan ystävän uuden lävistyksen parantumista, että päästään kimpassa kokeilemaan. :) Onneksi järvi on meillä aivan vieressä ja siinä lautojen vuokrausta :) 

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
16/14 | 

Joo se on kyllä tosi kivaa :) Voi meloksia vaan huvikseen, tai vaikka kölliä sen laudan päällä, tai sitten meloa pitkään ja vauhdilla, jolloin siitä tulee ihan treeniä.

Mä oon melonut kerran järvessä ja se oli helpompaa kuin merellä, kun ei ollut aaltoja samalla lailla. Kivaa suppailua teille!

linhsuri321
24/14 | 

I really admire your efforts. These are really beautiful. I have totally agreed with you. Thanks for providing such information. It is a cool place. I like this. As it is all about Fashion. I thought to let you know something about this awesome .

paul wililam
28/14 | 

Open the web browser and visit McAfee.com/activate.Sign in to your McAfee Account.Enter 25 Digit Mcafee Product key to Activate it.
http://mcafeecomactivate.live/

Visit Support.brother.com and enter your printer Model to download Brother Printer Drivers. Install it & amp; Begin with your Printing.
http://brotherprinterdrivers.live/

Netgear Extender Not Working? Try to open mywifiext to setup of WiFi Extender. Check out the steps for WiFi Extender Configuration.
http://mywifiextenders.net/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012