Kuulemma bloggaajat saavat kaikenlaista sälää bloginsa kautta. Kosmetiikkaa, karkkeja, kutsuja, sen sellaista. Toistaiseksi minulle on tarjottu vain pääsylippuja, mutta nyt kyllä pärähti: sähköpostissani oli tarjolla mies.

Lähestyjä oli ilmeisen tietoinen siitä, että minulla ei tällä hetkellä ole akuuttia puolison tarvetta, mutta hän ei siitä lannistunut:

I want you to know this, if you love before, and it fails, you have to know that there is always a second chance, and don't let the distance, age, and language be the problem, because i have always promise myself to relocate to any part in the world, where i will find true love and happiness, so if you are interested in opening your heart to love and be loved again.

I appreciate your offer but sadly it comes too late.

Hhmm. En tiedä miksi kyseinen herra on kiinnostunut juuri minusta. Ei kai vaan siksi, että sähköpostiosoitteeni on sivupalkissa tarjolla (nyt tosin vaihdettuna ainakin roboteille hiukan hankalampaan muotoon)? Toivottavasti siksi, että meillä on useita yhteisiä harrastuksia: my hobbies are reading, dancing, swimming,playing guiter and i also like to go to the beach with my love one's. Minäkin luen, tanssin, uin ja tykkään mennä rannalle. Ihan erityisesti tosiaan tykkään mennä rannalle, tämä on kohtalo! Sulhoehdokas on sikälikin ihan oikeilla linjoilla, että kitaristimiehet ovat aina vedonneet minuun (tosin hänen harmikseen olen jo naimisissa sellaisen kanssa).

Sikälikin vaikuttaa hyvältä, että hän etsii kaltaistani naista: I am looking for that very special woman who is honest, bright and humorous with a good character, a lady who takes good cares of herself and, enjoys life. Herra on selvästikin skautannut persoonani teksteistäni ja aivan osuvasti vielä!

Mitä sitä sitten aikailemaan: My wish here is to get involve in a serious relationship, that will lead to something else like marriage.

Niin että melkoinen tarjous, mutta jätän väliin. Ja mikäli sinä hyvä sulhotarjokas satutkin olemaan oikea ihminen, jonka aikeena ei ole huijata sinisilmäistä naisihmistä, niin olen tosi pahoillani tästä jutusta. Mutta et olisi viihtynyt tällaisen kyynikon kanssa kuitenkaan.

P.S. Huomasithan myös bilebiisilista-juttuni? Käy kertomassa, mitä sinun on pakko tanssia (tai tulee tosi lyhyt soittolista)!

P.P.S. Jos tykkäät Fitness Führerista, mutta kosiminen tuntuu hiukan liioitellulta, voit kertoa Lilyn toimitukselle, että hekin voisivat tykätä palstastani. Suureksi ilokseni jotkut teistä olivat blogiani ehdottaneetkin, kiitos kovasti, olen otettu!

***

I got a proposal via my blog's email. What a dedication from a reader! I fixed my email-link though, just in case the gentleman was actually a robot.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012