Jännitysnäytelmä pääsenkö-enkö-pääsenkö Helsinki City Runin suhteen on nyt hyvin vahvasti kallistunut sen kurjemman vaihtoehdon puolelle. Ehdin tosiaan toipua tarpeeksi nivusongelmistani, mutta toissapäivänä alkoi sitten flunssa. Voiko olla huonompi tuuri! Kävin tänään aamulla lääkärissä, teoriassa kinuamassa lähtölupaa, mutta käytännössä hankkimassa todistusta peruutusturvaa varten. Lekuri varmisti kotiinjäämiseni kirjoittamalla paitsi sairauslomaa myös efedriiniä sisältävää lääkettä. Että enhän minä nyt tunnollisena ihmisenä uskalla mennä, jään vielä kiinni dopingista!

Ilmeisesti siis en ole ainoastaan

flunssainen vaan minulle on myös aikuisiällä puhjennut allergia. Edellinen lääkäri väläytteli myös astmaa. Taidan lopettaa koko lekurireissut kun niiltä aina poistuu uuden ikävän diagnoosin kanssa!

Vähän vaan harmittaa, kun Fb on täynnä hehkutuksia tankkauksista ja valmistautumisesta. En voi edes tankata, ja vaikka voisinkin, en maistaisi mitään! Kokemuksesta tiedän myös, että tulosten pamahtelu nettiin vasta pänniikin kun itsellä ei ole mitään kerrottavaa. No tähän auttaa sama kuin maratonbluesiinkin: uusi tapahtuma vaan kalenteriin. Voi että tekisi mieli ottaa riski ajoituksen kanssa ja mennä Helsinki City Maratonille. Sinne olisi 7.5. asti voimassa tarjouskin, 69 euroa normaalin 82 euron sijaan. Harkitsen...

Yksi maratonpäätös meillä tänään jo tehtiin. Ainakin esikoinen haluaa osallistua Chiquita Minimaratonille, mikä hänen ikäsarjassaan tarkoittaa kilometrin juoksua. 17.8. järjestettävässä tapahtumassa ei ole alaikärajaa eikä ajanottoa, ja osallistujat saavat mitalit ja t-paidat niin kuin kunnon juoksutapahtumassa kuuluukin. Lopuksi pääsee Eläintarhan kentän HopLop-peuhualueelle ja Uimastadionille.

Yksi mitali sentään tulee huomennakin talouteen, ja kesällä saadaan tämmöinen kasan päälle. Kuva Minimaratonin sivuilta.

Tsemppiä kaikille huomenna juokseville! Lilyläisistä on mukana ainakin Pumpuin Lotta. Minä olen rannalla ruikuttamassa, voinnista riippuen joko Pikku Huopalahden tai Mätäojan penkalla.

(Otsikon DNS tarkoittaa sitä, että kisaan ilmoittautunut kilpailija ei lähtenyt. Muut kerää koko sarja -kirjainkoodit ovat kammottu DNF eli keskeyttänyt ja DQ eli diskattu. Onhan tuo omalle kohdalle napsahtanut kuitenkin paras  kolmesta!)

***

I got flu and I probably also suffer from allergy of some kind, so no half marathon for me tomorrow.

Kommentit (2)

Laura P...
3/2 | 

Täällä ollaan hieman samoissa tunnelmissa. Flunssa iski päälle maanantaina ja vieläkin arvon lähdenkö juoksemaan vaiko enkö. Päätökset tehdään varmaankin vasta lähtöviivoilla. Harmittaa ihan vietävästi! Paranemisia sinne!!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Voi ei! On kyllä tosi harmi, mutta tuleehan näitä kisoja... Mäkin hankin kyllä varmuuden vuoksi sen numerolapun vaikka en usko, että tästä voi ihmeparantua :/ Kiitos, ja paranemisia sinullekin, toivottavasti pääset matkaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012