No ensinnäkään eihän tämä nyt mikään kohu- ole, eikä edes uutinen, vanhoja kuvia nämä on. Enkä yhtään diggaile lähteiden lällättelevästä sävystä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että monelle on hyväksi nähdä nämä kuvat, joten kurkkaisepa:

Siinä könyän uikkimaan taannoisella Kreikan lomallani. No ei ku se on Scarlett Johansson. Siis SCARLETT JOHANSSON!

Scarlettin kuva on täältä, ja samasta löytyy pari muutakin kuvaa tähtien normaaleista reisistä. En kyllä tajua, mitä Serena Williams tossa joukossa muka tekee:

Häh?

Lisää kuvia löytyy Italian Voguen sivuilta, mukana on muun muassa Pamela Anderson, Cameron Diaz ja Mischa Barton (alla).

Mistä me muuten tiedetään, että tossa on Mischa? Voi se olla naapurin Mirkkukin. No enivei, sekin fotaroi sen profiilikuvat.

En postaa näitä vahingoniloissani enkä ilkeilläkseni, vaan siksi, että minusta on hyvin virkistävää nähdä reisiä, peppuja ja mahoja, jotka näyttävät tavallisilta. Normaaleilta. Luonnollisilta. Virkistävää ja lohdullista. Kun melkein kaikissa kuvissa joita yleensä näkee, on joka tähtösellä (ja mallilla ja naapurin Mirkulla) silkoiset reidet, tulee helposti sellainen olo, että itse on ainoa, jolla ei sellaisia ole. Ja ainakin melkein looginen johtopäätös siitä on, että itsessä (tai vähintään niissä omissa koivissa) on jotakin vikaa. Voi olla jo ihan tällainen tukevasti aikuisuuden puolella oleva normaalikroppainen ja photoshop-taitoinen äiti-ihminen, ja alkaa silti vähän epäröidä kyseisen kuvaston edessä.

Siksi. Nyt minä ja reiteni lähdemme Tukholmaan, vi ses!

P.S. Tiesitkö, että sinulla on liian ohuet reidet?

P.P.S. Ei kun oliko ne liian lihaksikkaat?

***

These pictures are old news, but it's good to see that even the beautiful ones have normal-looking thighs. Thanks to Photoshop, those are rarely seen nowadays. One might think that she's the only one who has cellulite. Not true.

Kommentit (3)

233
4/3 | 

Ihan kauheeta, kun musta on tullut tämmöinen skeptikko. Noita kuvia katsellessa eka ajatus on "joo, toimittajat on fotoshopannu niille selluliitit, että saa repiviä ja myyviä otsikoita". Ei siinä, on tähdilläkin selluliittia, mutta onko juuri noilla. Mä en luota. T. Eräs oikesti selluliittipylly.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
5/3 | 

Hahaa, mäkin mietin, että ne on fotaroituja :D Siis joku Cameron Diaz ja Victoria Beckham?? Päätin luottaa kuitenkin. Johonkin sitä on ihmisen luotettava!

Mikäli Scarlett Johanssonin reidet ei oikeasti näytä tuolta, niin mun reidet näyttää. Jos se nyt yhtään lohduttaa :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012