Eipä hätää että tuli oltua läskileirillä. Postiluukusta tipahti nimittäin LiveLife Life-luontaistuotekauppojen mainoslehtinen. Heti ensimmäisellä sivulla oli jotakin mieletöntä, Laihdu kasvikuiduilla -otsikoitu mainos Konjak-laihdutusvalmisteesta. Konjak on tehokas ja monipuolinen laihdutustuote, joka nopeuttaa vähäenergisellä ruokavaliolla laihduttamista. Konjak täyttää vatsaa ja hillitsee nälkää sekä vie makeanhimon. Kyllä muuten naurattaa, erityisesti tuo jälkimmäinen lause. Tulee mieleen ihan Vilhelm Valloittajan viinadieetti.

Tyypistä oli tullut liian lihava ratsastamaan, ja hän päätti aloittaa dieetin, jossa juotiin pelkkää alkoholia

eikä syöty ruokaa (eikä muuten edes noustu sängystä). Kuulostaa ihanalta vai mitä? Yllättäväsi hän kuoli myöhemmin samana vuonna. Harmikseni joudun kertomaan, että kuolinsyy oli hevosen selästä tippuminen eikä viina, mutta koska hän oli jälleen ratsailla, dieetti taisi jopa tehota. En silti suosittele kokeilemaan enkä todellakaan testaa tätä puolestanne. Konjakkia testaan heti jos saan sitä jostain ilmaiseksi. Kukapa nyt ilmaisesta viinasta ravintolisästä kieltäytyisi?

Joo hei jätkät shiis tää toimii mä voin shanoo et tää toimii mä oon laihtunu kakshkyt kiloo jätkät hei. Kuvan toimitti Wikipedia.

Mutta dieetithän on siis kurjia, kuka sellaisia viitsii. Mutta kerta kaikkisen kurjaa on se, jos on muuten näpsäkkä, mutta pohkeet ovat niin paksut, etteivät ne mahdu Versacen saappaisiin. Itku ei ole kaukana, mutta apu onneksi lähellä: Viime kesäkuun (tiedän, seuraan aikaani!) Gloria-lehdessä kerrotaan botuliinitoksiini (nam nam) Azzalurella tehtävästä pistoshoidosta, joka kaventaa pohkeita. Kyseinen hoito on ilmeisesti Aasiassa suosittu, ja ainakin yksi ennen Versacen saappaanvarsiin mahtumaton sääripari on Suomessa hoidolla pienennetty. Ja huh hei millä tuloksin: molemmista pohkeista pois neljä senttiä. Hintaa kuurille tulee 2 500-2 700 euroa, ja näitä saa Kämp Spasta. Sepäs sattui, olen majoittumassa Kämpiin ihan tässä kohtapuoliin, joten ehkä en palaa sieltä ainoastaan samppanja-dagen efterissä (se viinadieetti houkuttaa sittenkin) vaan myös säihkyvin säärin.

Olisko se hermomyrkyn paikka sitten? Kuvan nappasin täältä.

Tai hetkinen, millä tavalla se kavennus oikein tapahtuikaan? "Vaikutus kestää puolitoista vuotta, minkä jälkeen pohjelihas alkaa jälleen voimistua", kertoo hoidon suorittanut lääkäri Tomi Miettinen. Pohjelihas? Alkaa? Voimistua? Totanoin, jätetään väliin. Vaikka pohkeeni eivät suinkaan ole sieltä kapeimmasta päästä, en todellakaan ole valmis luopumaan niiden lihaksista. Ja kenen pohkeiden "liiallinen" paksuus ylipäätään johtuu pohjelihaksen valtaisasta koosta? Eiköhän syynä kuitenkin ole se lihaksen päällä kellottava rasva, jota voi hoikallakin olla, jos se sinne on päättänyt ottaa ja asettua. Vaikka jutussa sanotaankin, ettät hoito ei vaikuta liikuntakykyyn, niin hhm lihaksen pienentäminen hermomyrkyllä ei vaan ole ihan mun juttu. (Ja miten se muka ei voi olla vaikuttamatta liikuntakykyyn? Miten?!) Jos jostain ihmeen syystä tämä hoito kuitenkin sinua kiinnostaa, niin jutussa ohjattiin osoitteeseen www.kampspa.fi. Itse en hoitoa kyseisiltä sivuilta löytänyt, että eikö se sitten ole ottanut tulta alleen, en tiedä.

Miten musta tuntuu, että ei näilläkään arvoilla pikavoittoa tullut?

***

I'm laughing out loud on diet pills called Konjak. The name is same as gognac in finnish, so it's hilarious and reminds me of Wilhelm the Conqueror's alcohol diet: no food, just alcohol. Mmm, lovely. My laughter died out when reading about thinning operations for calves. No lipo needed, they'll just shrink your muscles with some botox. No thanks!

Kommentit (3)

kerttuli
1/3 | 

Kaikkea sitä ihmiset keksii, meinaan toi pohkeenpienennys! Ja dieettipilleritkin vähäsen :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
2/3 | 

No näinpä! Toi oli sekopäisin juttu aikoihin, en siis vastusta kauneusleikkauksia tai vastaavia sinänsä, mutta tuollainen lihaksen pienentäminen sotii kyllä mun käsityksiä vastaan.

Vierailija
3/3 | 

Mä en oikeastaan hyväksyisi botuliinia muuhun kuin hankaliin sairauksiin. Jokainen erä pitää kokeilla eläinkokein. Ja kun tietää, että tarkoitus ei ole varmistaa, että kemikaali olisi ylipäätään turvallinen, vaan että aine lamaa hermoja oikeassa määrin ja toiseksi ettei ne suuret määrät tuota ainetta ole suinkaan pelastamassa ihmisen perustoimintoja, vaan blokkaamassa lihaksia kauneussyistä, niin mulla raja menee viimeistään siinä.

Joskus tuntuu käsittämättömältä, mitä kaikkea ihmiset ovat valmiit tekemään omalle kropalleen. Vaikka onhan niitä alimpia kylkiluita ennenkin murrettu tai poistettu, että vyötärö olisi kapeampi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012