Tunnen välillä syyllisyyttä siitä, että lyön laimin niin keskeisen ja monia kiinnostavan aihealueen, nimittäin muodin. Kyseessähän ei lainkaan ole se, etteivätkö minua rätit ja lumput kiinnostaisi, päin vastoin. Suhtaudun niihin suurella intohimolla! Siksipä tässä teille Fitness Führer -blogin suuri kevään treenimuotikatsaus!

Kevään, ja kaikkien vuodenaikojen isoin trendi on ns. sporttispurgu-look. Lookissa yhdistellään vaatekappaleita ennakkoluulottamasti ja uudella tavoin.

Myös linjoilla ja leikkauksilla leikitellään. Väljää - väljää, tiukkaa - väljää, väljää - paljastavaa, väljää - helvetin väljää! Tajusit varmaan, kunhan on väljää! Muista, että kokolappu on vain ahdasmielinen suositus!

Sexikkyys on toki aina pinnalla ja keväisin pitää paljastella osia itsestään aivan kuten nurtsia paljastuisi hangen alta! Vaikka ostat pääasiassa noin kolmea numeroa liian isoja vaatteita, kaikki topit trendikkäin spuge hankkii pienessä koossa. Turvaudu saksiin, jos vaate ei paljasta tarpeeksi!

Tiukan ja väljän kiehtova soidintanssi jatkuu myös housuosastolla. Mahdollisia treeni- eli arki- ja juhlahousuja on tämänkin kevään valikoimissa tasan kolme. Tiukat pökät, löysät pökät ja virtsatietulehduksia ja yllätysraskauksia aiheuttavan lyhyet pökät elikkäs mikrosortsit. Jos sortsit eivät ole tarpeeksi lyhyet, muista taas sakset! Kaikissa näissä pitää näkyä takamus, koska perse on se juttu miksi olet olemassa!

Kuosit puhuttelevat ja innostavat. Siksi käytä niitä. Kiinnostava kuosi = kiinnostava ihminen. Parhaat kuosit ovat exootillisia, koska sitten kaikki ajattelevat että olet maailmaa nähnyt avarakatseinen henkilö! Jos sinulla on tylsät vaatteet, kukaan ei halua tuntea sinua eikä kukaan mies tule salilla neuvomaan oikeaa tekniikkaa ja olet paljon pidempään yksin kuin vain SS16-kauden. Varmaan kaikki kaudet. Mieti sitä. Mieti ja itke!

Sporttispurguuden essenssiä on kuitenkin pitkät haistattava asenne. Olethan raju henkilö! Sen vuoksi asuihin on ehdottomasti yhdisteltävä muita kuin SS16-malliston vaatteita. Kun kaikki kysyvät, mistä noin hienon topin saa, pääset pahoittelemaan, että ostit sen jo 2012 Lindexin alesta ja saat coolin trendsetterin maineen! Parasta tietysti on, että löydät vaatteen jostain, esim. kadulta. Itsehän löysin juuri farkkuliivin ENKÄ OTTANUT SITÄ. Lacroixin haamu* tulee vainoamaan minua lopun elämääni tämän syntisen teon takia.

Tyylin täydentävät oikein valitut asusteet. Ne ovat tärkeysjärjestyksessä hamsterihäkin kokoinen laukku, huivi eli kaapu sekä päähine. Laukkuun haetaan kokoa ja näyttävyyttä koska haluat antaa sen vaikutelman, että asut kadulla. Huiviin haetaan kokoa ja näyttävyyttä koska haluat antaa sen vaikutelman että asut kadulla. Ja pipoon haetaan kokoa ja näyttävyyttä koska tässä lookissa hiuksesi näyttävät siltä, että asut kadulla.

Lyhyempi eli keltainen slackline on lainassa Varuste.netistä, jossa niitä on iso valikoima erilaisia.

Huom. pidä laukussa runsas kokoelma vaihtoasuja, niin olet aina valmis photoshootiin, vähän kuten entisaikaan piti olla puhtaat alusvaatteet. Photoshoot on kuitenkin paljon todennäköisempi juttu kuin onnettomuus ja sairaalaan joutuminen! Tämänkin postauksen kuvat on otettu samalla kerralla ja ihan sattumalta. Photoshootin lisäksi olet näin varautunut myös Suomen mielialahäiriöiseen säätilaan. Kuka vielä väittää, että muoti on epäkäytännöllistä!

 

*Juuri Wikipediasta saamamme tiedon mukaan Christian Lacroix elää eikä siis nykyisen ymmärryksen valossa voi olla haamu.

***

Slackline is the new catwalk and looking like homeless is still the new black. 

Kommentit (11)

Anniak
12/11 | 

Huikeaa ilotulitusta niin asujen kuin tekstinkin suhteen! Slacklinea on kyllä päästävä kokeilemaan vielä joskus.

Vierailija
14/11 | 

Minulle tuli sellainen vaikutelma kuin lyyli olisi vetänyt jostain herneen nenäänsä.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
15/11 | 

Nääh, tämä oli lempeää kettuilua sekä muodin kielenkäyttöä että omaa tyylitajuani kohtaan :)

Vierailija
16/11 | 

Raikkaita kuvia!

Tsekkaapas kirjoitukseni selän takana pahan puhumisesta.

Aurinkoista päivää!

-Isla

Vierailija
19/11 | 

Hei mistä toi sun "pelastetaan maailma/in the army now" telttatakki on? se on pirun hieno. btw. oon täysin sun fani

Lukija
21/11 | 

Hahaha hyvä postaus! Mä jo luulin otsikon nähdessäni et nyt täällä on oikeesti joku perhanan muotijuttu mutta täähän oli loistava :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012