Arvaas, mitä meinaan keväällä?

Heijastinliivi, trikoot ja pipo Asics, takki Helly Hansen, blogin kautta saatuja.

Oikein! Meinaan vähän juosta.

Aloitan tuttuun tapaan tammikuussa Las Palmasista maratonilta. Tämä tulee olemaan kolmas kertani siellä. Treenit ovat jääneet vähälle, mutta ei se ole ennenkään menoa haitannut.

Kanarian maratonin jälkeen meinaan mennä suunnilleen suorilta ylimenokausilta toiselle kokonaiselle Roomaan. Se juostaan maaliskuun lopussa. Nähtäväksi jää, miten kroppa ottaa kaksi maratonia noin lähellä toisiaan. Koska tämä tilanne on minulle ihan uusi, en suunnittele mitään erityistä Rooman suhteen. Todennäköisimmin lähden sinne samanlaisella turistimeiningillä kuin Ateenassa olin.

Toivon mukaan olen ihan kunnossa myös Rooman jälkeen, jolloin viikon - pari pankotettuani olisi tarkoitus palata harjoitteluun vähän toisenlaisessa mielessä. Toukokuun alussa on HCR, jolle treenaan Asicsin Better your best -porukassa. Helsinki City Runilta olisi tarkoitus hakea puolikkaan enkka. Toiveena on saada semmoinen kolme minuuttia nykyisestä ennätyksestä pois. Tosin tämä tavoite on pistänyt hanttiin jo useamman vuoden, joten nähtäväksi jää..!

Noin kuukauden päästä tästä, kesäkuun alussa, on vuorossa HHM, jossa en sitten ole omien enkkojen perässä, vaan tarkoituksena on juosta tasaisesti tiettyyn kellonaikaan maaliin eli toimia jäniksenä.

Jos vain saan pysyä terveenä ja vammattomana, niin siinä olisi vuoden ensimmäisen puolikkaan kuviot. Edellinen vuosi vaan opetti siihen, että yhtäkään askelta, lenkkiä saati kisaa ei voi pitää itsestäänselvyytenä. Toiveissa kuitenkin olisi näille kaikille päästä!

Loppuvuosi onkin sitten ihan auki. Tallinnassa tai Tukholmassa olisi kiva piipahtaa puolikkaalla. Vähintään yhtä kokonaista toivoisin myös vuoden jälkimmäiselle puoliskolle. Vaan missä sen tai ne juoksisi, en tiedä vielä!

Syntymäpäivänäni joulukuussa sattuisi olemaan Honolulussa maraton. Se kiinnostaa kovasti. Harmi vain, että Honolulu on niin jumalattoman kaukana - minä kun en oikein pitkistä lennoista välitä. Mahdollinen noin 30 asteen lämpötila ja suuri ilmankosteus eivät ihan hirmuisesti houkuta nekään. Mutta olisi se sentään Honolulu...

***

My running plans for this year. First half: a full marathon in Las Palmas, then another in Rome followed by couple of half marathons in Helsinki. The latter half: let's see what happens!

Kommentit (8)

A. Sinivaara
9/8 | 

Mä tarjoon sulle sen välimajoituksen matkan varrella Kaliforniassa jos lähdet Honoluluun :)

Suvi K.
10/8 | 

Mä melkein voisin alkaa harrastaa juoksua jotta pääsisi reissaamaan kivoihin paikkoihin kisojen varjolla. Melkein. Ja tarttisin kyllä sponsorin. :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
11/8 | 

Hyvä! Täytyy nyt vähän miettiä tässä vielä, huomasin, että myös Italiassa juostaan maraton samana päivänä. Pystyn ehkä tyytymään siihen...ehkä...

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
12/8 | 

Hahaa joo se se mullakin on ainoa syy :D Ja sponsori tulisi kyllä tarpeeseen! Mä olen niin lupaava urheilija, että mun mielestä mulle voisi myöntää vaikka jonkun apurahan!

Karoliina/Candyontherun
13/8 | 

Hyviä suunnitelmia ja mahtava juoksukevät sulla tulossa! :) Mulla on ihan sama juttu, että enää en pidä yhtään itsestäänselvyytenä koko juoksemista tai johonkin kisaan osallistumista. Aina ensimmäinen tavoite on päästä terveenä sinne lähtöviivalle, sitten voi katsoa miltä päivän kunto näyttää!! Mä menin ilmoittautumaan viime viikolla Barcelonan maratonille, joka juostaan 15.3 (viikkoa ennen Roomaa), joten maratonfiiliksissä täälläkin! :) Tsemppiä treeneihin!

hanne_tasteofhoney
14/8 | 

Onpas upeita kuvia! Missä on noin paljon lunta? Täällä Phoenixissa on valitettavan lumetonta... (Sigh)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
15/8 | 

Kiitos :) Nämä on kuvattu Turengissa jouluna, ei täällä Helsingissäkään ole. Välillä tulee hirveä läjä (kuten ilmeisesti justiinsa nyt) ja sitten se sulaa taas pois, lämpötilat vaihtelee tosi paljon.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
16/8 | 

Joo aika harmillista, mutta ehkäpä sitä osaa sitten arvostaa enemmän..? Nyt mä vähän mietin, että olisiko kuitenkin pitänyt uskaltaa treenata Las Palmasia varten, kävin hölkkäämässä kolme tuntia ja se ei aiheuttanut mitään ongelmia. No, eipä tässä enää mitään voi tehdä, näillä mennään :D

Oi että Barcelona olisi ihana kanssa! Ehkä ensi vuonna :D Kiitos samoin sinulle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012