Yhteistyössä TwentyKnots.

Olin viime yönä TwentyKnotsin järjestämällä yösuppausretkellä.

Alussa oli pieni jumppa- ja tutustumistuokio. Niiden jälkeen retki lähti liikkeelle Eiranrannasta, kello oli ehkä puoli kymmenen ja tulossa aivan täydellinen kesäyö.

Ajattelin, että olen supannut sen verran, että pärjään kapealla laudalla. No en pärjännyt, vaan vaihdoin sen saman tien ohjaajan kanssa (siis siellä keskellä meren aavaa, kuvitelkaa!).

Aallot tuntuivat kapeammalla laudalla aika paljon. Viime aikoina olen supannut laudalla, joka on ollut tosi tukeva, tämä tuntui keikkuvan enemmän.

Alkupuolella retkeä tuli jännä kohta, kun piti mennä pötköllään sillan ali!

Hui!

Sillan alla - kirjaimellisesti!

Meloimme rannan tuntumassa, ja pysähdyimme välillä lepäilemään. Minulla oli pitkät trikoot, toppi, pitkähihainen ja juoksutakki, mikä oli aluksi liikaa.

Maisemat olivat koko ajan tosi hienot, ja sattui aivan upea sääkin.

Ilma oli melko tyyni, ja suurimman osan ajasta melominen oli helppoa. Satunnaisesti tuuli keikutti enemmän, ja ohiajavat veneet aiheuttivat aallokkoa.

Kaksi noin parikymmenpäisestä joukostamme kävi jorpakon puolella, mutta kovin suurta kaatumisriskiä tuossa ei ollut. Meloin silti ison osan matkasta polvillani, se on tukevampaa ja tykkään olla lähempänä vettä. Meillä oli kaikilla kelluntaliivit päällä, ja pysyttelimme poissa laivaväyliltä, joten melominen oli turvallista.

Oli todella mielenkiintoista nähdä Helsinkiä ihan eri kulmista mitä yleensä!

Ilta hämärtyi vähitellen retken aikana, ja valojen heijastukset vedessä olivat tosi hienoja.

Melominen kesti kolmisen tuntia, mikä alkoi loppuvaiheessa jo tuntua. Reittimme kiersi Eiranrannasta Kaivopuiston ohi Kauppatorille ja sieltä Katajanokan kanavaa Tervasaareen, jossa pidimme tauon (ja saimme tuoretta pullaa!). Lepohetken jälkeen suuntasimme Hakaniemen kautta Töölönlahdelle.

Hakaniemeen saapuessamme kello oli hieman yli puolen yön ja lämpötila 18 astetta! Rantauduimme Töölönlahdella yhden aikoihin, ja olin siinä vaiheessa jo aika väsynyt. Itse asiassa olen vieläkin aika väsynyt, mutta kyllä kannatti!

Parasta retkessä olivat maisemat ja veden lähellä oleminen. Kovin hiljainen kaupunki ei ollut missään vaiheessa, matkalla Kaivariin juhlittiin useassakin paikassa, Hakaniemeen saapuessa kuului liikenteen melua, ja Töölönlahdelle kuuluivat Gymnaestradan musiikit: urbaania suppausta todellakin!

Aaltojen ja melomisen ääniä oli silti mukava kuunnella. Suppailuun tuli ihan erilainen tunnelma pimeässä, ja laudalla pääsi uusiin paikkoihin. Esimerkiksi Hakaniemestä Töölönlahdelle tulimme täysin pimeän tunnelin läpi!

Ilmeisesti yösuppausretkeä ei olla heti uusimassa, mutta TwentyKnotsin valikoimissa on muita suppausretkiä. Tiistaisin ja torstaisin järjestetään Sup & Breakfast -retki, johon nimen mukaisesti sisältyy suppausta ja aamiainen. Heinäkuun aikana on vielä tulossa retket Villinkiin ja Suvisaaristoon. Retkillä on syytä olla aikaisempaa suppauskokemusta - ja pisimmät kysyvät tämän kokemukseni mukaan myös jonkinasteista lihaskestävyyttä.

 

P.S. Naisiin tutustumisesta kiinnostuneille vinkattakoon vielä, että noin viidentoista retkelle osallistuneen asiakkaan joukossa ei ollut yhtään miestä...

 

TwentyKnots tarjosi retken, enkä vastannut kustannuksista itse.

***

I tried Urban Midnight Sup by TwentyKnots. I loved (and scared) the sea and the views!

Kommentit (6)

Elena Faith

Nowadays everybody faces fitness issues and they must need physical activities and playing football or volleyball etc. Write Essay best for students from the united kingdom.

Math Solver

When you hire an online math word problem solver service, you may often wonder ‘who will solve my math word problems?’  You may be a bit sceptical about the handling of the job. To make it more credible to you, we have explained how our services become flawless. Customers’ credibility and trust factor is something that cannot be compromised. Therefore, we always hire the best.We are not among those free and low graded websites that answer math problems for free and most of them are incorrect. When you avail our Math Homework Help service, you will get to know who is going to work for your homework and how it will be done. You can even check the background of the solver so that no doubt remains.

cineblog

Certainly completely with your conclusions and imagine that you’ve made some excellent points. Also, I like design of one’s site plus the ease of navigation. I’ve bookmarked your site and may return often!
http://www.cb01.fun

Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012