Yhteistyössä TwentyKnots.

Olin viime yönä TwentyKnotsin järjestämällä yösuppausretkellä.

Alussa oli pieni jumppa- ja tutustumistuokio. Niiden jälkeen retki lähti liikkeelle Eiranrannasta, kello oli ehkä puoli kymmenen ja tulossa aivan täydellinen kesäyö.

Ajattelin, että olen supannut sen verran, että pärjään kapealla laudalla. No en pärjännyt, vaan vaihdoin sen saman tien ohjaajan kanssa (siis siellä keskellä meren aavaa, kuvitelkaa!).

Aallot tuntuivat kapeammalla laudalla aika paljon. Viime aikoina olen supannut laudalla, joka on ollut tosi tukeva, tämä tuntui keikkuvan enemmän.

Alkupuolella retkeä tuli jännä kohta, kun piti mennä pötköllään sillan ali!

Hui!

Sillan alla - kirjaimellisesti!

Meloimme rannan tuntumassa, ja pysähdyimme välillä lepäilemään. Minulla oli pitkät trikoot, toppi, pitkähihainen ja juoksutakki, mikä oli aluksi liikaa.

Maisemat olivat koko ajan tosi hienot, ja sattui aivan upea sääkin.

Ilma oli melko tyyni, ja suurimman osan ajasta melominen oli helppoa. Satunnaisesti tuuli keikutti enemmän, ja ohiajavat veneet aiheuttivat aallokkoa.

Kaksi noin parikymmenpäisestä joukostamme kävi jorpakon puolella, mutta kovin suurta kaatumisriskiä tuossa ei ollut. Meloin silti ison osan matkasta polvillani, se on tukevampaa ja tykkään olla lähempänä vettä. Meillä oli kaikilla kelluntaliivit päällä, ja pysyttelimme poissa laivaväyliltä, joten melominen oli turvallista.

Oli todella mielenkiintoista nähdä Helsinkiä ihan eri kulmista mitä yleensä!

Ilta hämärtyi vähitellen retken aikana, ja valojen heijastukset vedessä olivat tosi hienoja.

Melominen kesti kolmisen tuntia, mikä alkoi loppuvaiheessa jo tuntua. Reittimme kiersi Eiranrannasta Kaivopuiston ohi Kauppatorille ja sieltä Katajanokan kanavaa Tervasaareen, jossa pidimme tauon (ja saimme tuoretta pullaa!). Lepohetken jälkeen suuntasimme Hakaniemen kautta Töölönlahdelle.

Hakaniemeen saapuessamme kello oli hieman yli puolen yön ja lämpötila 18 astetta! Rantauduimme Töölönlahdella yhden aikoihin, ja olin siinä vaiheessa jo aika väsynyt. Itse asiassa olen vieläkin aika väsynyt, mutta kyllä kannatti!

Parasta retkessä olivat maisemat ja veden lähellä oleminen. Kovin hiljainen kaupunki ei ollut missään vaiheessa, matkalla Kaivariin juhlittiin useassakin paikassa, Hakaniemeen saapuessa kuului liikenteen melua, ja Töölönlahdelle kuuluivat Gymnaestradan musiikit: urbaania suppausta todellakin!

Aaltojen ja melomisen ääniä oli silti mukava kuunnella. Suppailuun tuli ihan erilainen tunnelma pimeässä, ja laudalla pääsi uusiin paikkoihin. Esimerkiksi Hakaniemestä Töölönlahdelle tulimme täysin pimeän tunnelin läpi!

Ilmeisesti yösuppausretkeä ei olla heti uusimassa, mutta TwentyKnotsin valikoimissa on muita suppausretkiä. Tiistaisin ja torstaisin järjestetään Sup & Breakfast -retki, johon nimen mukaisesti sisältyy suppausta ja aamiainen. Heinäkuun aikana on vielä tulossa retket Villinkiin ja Suvisaaristoon. Retkillä on syytä olla aikaisempaa suppauskokemusta - ja pisimmät kysyvät tämän kokemukseni mukaan myös jonkinasteista lihaskestävyyttä.

 

P.S. Naisiin tutustumisesta kiinnostuneille vinkattakoon vielä, että noin viidentoista retkelle osallistuneen asiakkaan joukossa ei ollut yhtään miestä...

 

TwentyKnots tarjosi retken, enkä vastannut kustannuksista itse.

***

I tried Urban Midnight Sup by TwentyKnots. I loved (and scared) the sea and the views!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

Elena Faith
2/6 | 

Nowadays everybody faces fitness issues and they must need physical activities and playing football or volleyball etc. Write Essay best for students from the united kingdom.

cineblog
6/6 | 

Certainly completely with your conclusions and imagine that you’ve made some excellent points. Also, I like design of one’s site plus the ease of navigation. I’ve bookmarked your site and may return often!
http://www.cb01.fun

Assignment Writing Service
8/6 | 

Students struggle every time for finishing their academic task, that is why the team of professional writers at StudentsAssignmentHelp.com is here and that is giving Assignment Writing Service. Our online assignment makers understand all your requirements and work in the asked direction to compose an accurate assignment.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012