Vappuna radalla.
Vappuna radalla.

Käsi ylös ne, joiden mielestä tuo on työhaastattelujen hirvein kysymys! Siinä sitä sitten änkyttelee ja kiemurtelee, että noo minä olen tällainen kolmekymppinen äiti Helsingistä. Tosi olennaista, tosi kiinnostavaa.

Vähän samalta tuntuu nyt. Vaikka toivon mukaan täällä Me Naisten puolella on paljon vanhoja tuttuja lukijoita mukana, uskoakseni moni klikkaa Fitness Führeriin ensimmäistä kertaa. Esittäytymisen paikka siis!

Se tulikin jo selväksi, että olen tällainen kolmekymppinen äiti Helsingistä. Teen sekalaisia viestintään ja liikuntaan liittyviä töitä, sekä kirjoitan tätä blogia.

Juoksin 400 metriä.

Fitness Führer taas lienee määritelmällisesti treeniblogi, vaikka muistakin aiheista riittää juttua. Millä tämä eroaa muista Suomen treeniblogeista on se, että todennäköisesti kirjoittaja on laiskin ja tässä juodaan eniten kaljaa. Omasta mielestäni tämä on myös hauskin, mutta sehän on valitettavasti mielipidekysymys.

Hirveän vakavasti en suhtaudu kuin pariin asiaan, joista toinen on hammaslangan käyttö, ja toinen se, että liikunta ja omassa kropassa viihtyminen on ihan kaikkien oikeus koosta, muodosta, painosta, iästä, sukupuolesta ja kunnosta riippumatta.

Yksi kauheimmista jutuista mitä olen koskaan tehnyt.

Itse lähdin ihan sohvatyynyjen välistä, ja nyttemmin olen parin vuoden sisällä juossut kuusi kokonaista maratonia, enkä nähdäkseni ole siinä välissä muuttunut fanaattiseksi niuhoksi tai maanisesti kimpoilevaksi jumppapirkoksi. Eli jos sinulla on yhtään semmoinen olo, että sinusta ei oikein ole tähän liikuntajuttuun, niin olet tullut täsmälleen oikeaan paikkaan!

Tervetuloa toki myös niille, jotka ovat aidosti reippaita ja urheilullisia, vaikka salaa suhtaudunkin teihin vähän huolestuneesti, ja vilkuilen kulmieni alta kuin prinsessa Diana-vainaa.

Vaikka olihan se nyt aika hauskaa - jälkikäteen!

Molemmille tyypeille on luvassa sekalaista hölinää treenaamisestani (tai sen puutteesta), lajikokeiluja, (valittavia) raportteja juoksutapahtumista, liikunnallisia matkoja, maratonin kestävää kosmetiikkaa ja tietysti viiltävää analyysiä ajankohtaisista aiheista!

Tervetuloa lukemaan!

***

"Tell something about yourself!" I hate that question. I never have anything to say! I guess I should tell something now... Fitness Führer is a no-nonsense sport blog based on running, whining, and beer drinking. Phew!

Kommentit (6)

7/6 | 

No voihan! Tää on jännää ja haikeaa ja hauskaa täältä lukijavinkkelistä katsottuna - mutta olen tosi iloinen siitä, että sulla on tämmönen mahtava uusi tilaisuus.

Että kyllä täällä yhä mukana roikutaan.

 

-Liina

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla